SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Järfälla

Hammarvägen 53, Jakobsberg

1 695 000 KR

3 Rok

76 Kvm

5 540 kr/mån

Våning 3 av 7

Varmt välkommen till denna trevliga och trivsamma 3 rok om 76 kvm med luftiga ytor och balkong i bästa solläge, (sydväst) - här har du sol dag och kväll. Stambytt badrum från 2017. Välskött förening med närhet till Jakobsbergs Centrum, Barkarbystaden och goda kommunikationer. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom gång och cykelavstånd finns både badplatser och friluftsområden såsom Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow