Järfälla

Hammarvägen 53, Jakobsberg

1 695 000 KR

3 Rok

76 Kvm

5 540 kr/mån

Våning 3 av 7

Varmt välkommen till denna trevliga och trivsamma 3 rok om 76 kvm med luftiga ytor och balkong i bästa solläge, (sydväst) - här har du sol dag och kväll. Stambytt badrum från 2017. Välskött förening med närhet till Jakobsbergs Centrum, Barkarbystaden och goda kommunikationer. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom gång och cykelavstånd finns både badplatser och friluftsområden såsom Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några. Välkommen på visning!

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande och rymlig hall med plats för att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Längre in i hallen finns stora inbyggda garderober som optimerar förvaringen i bostaden samt ett städskåp. Bostaden har grått klinker i hallen samt i kök och matplats, övriga utrymmen har trägolv. Fint ljusinsläpp i alla rum och balkong i bästa solläge.

Kök & matplats 
Trevligt kök i anslutning i öppen social anslutning till matplatsen. Här finns det gott om plats för en stor matgrupp. Köket är ljust med vita köksluckor och bänkskiva av trä, det finns gott om arbetsyta för matlagning och gott om förvaring för köksredskap. Köket är utrustat med kyl och frys, ugn samt fläkt ovan. 

Balkong
Härlig balkong med bästa solläge (sydväst) och utsikt mot den trevliga innergården. Det finns plats för balkongmöbler samt växter och här är det trevligt att slå sig ner och dricka kaffe i solen.

Vardagsrum 
Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp genom det stora fönstret. Rymligt med plats för en stor soffgrupp och annan möblering som önskas. 

Sovrum 1 
Invid matplatsen finns detta trevliga stora sovrum med inbyggda garderober där det finns gott om förvaring. Här får man plats med en stor dubbelsäng och annan möblering. 

Sovrum 2 
Trevligt stort sovrum med plats för en stor dubbelsäng och annan möblering, även i detta sovrum finns stora inbyggda garderober som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. 

Badrum
Helkaklat ljust badrum utrustat med WC, dusch med ihopfällbara glasväggar, handdukstork i krom, handfat samt spegelskåp ovan. Tvättmaskin och torktumlare ingår ej i köpet.

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Lansen är en äkta bostadsrättsförening i Järfälla som äger 1 fastighet med 57 bostäder upplåtna med bostadsrätt, 1 lokal samt 10 garage och 36 parkeringsplatser. Föreningen äger marken. Föreningens adresser består av Hammarvägen 53-55. Föreningen har ett kollektivt elabonnemang, kostnaden fördelas utifrån individuella mätningar per lägenhet och kvartal. Föreningen har även tecknat kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring, lägenhetsinnehavaren behöver bara teckna egen hemförsäkring. Föreningen har genomfört en total renovering av alla stammar och badrum 2016, det var klart 2017. I samband med renoveringen moderniserades elnätet i fastigheten. 2018 renoverades samtliga balkonger i fastigheten.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
1988 Fasad och fönsterbyte
1995 Stamrenovering
2002 Renovering av tvättstugor
2003 Dränering
2008/09 Ventilation
2016 Fastigheten har genomgått en stamrenovering (avlopp, tappvattenledningar och total renovering av alla badrum)
2016 Delvis nya elledningar samt uppgradering till 3-fas el
2018 Renovering av balkonger
2020 Fiber indraget i fastigheten

Planerade renoveringar
Inga större renoveringar är planerade i dagsläget. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en trevlig innergård samt en trevlig gårdsvrå med matgrupp, grillar och en platsbyggd grill. Föreningen har också två gemensamma tvättstugor på entréplan samt cykelrum och barnvagnsrum.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Tele2.

Parkering
Föreningen har både garageplatser samt parkeringsplatser med eluttag för motorvärme. Föreningen administrerar över kön till dessa platser. Föreningen har även en gästparkering med 4 st platser som enbart gäster får nytta. 

Priser
Parkeringsplats kostar 100 kr/mån utan el samt 200 kr/mån med el. Garageplats kostar 476 kr/mån.

Övrigt
Föreningen tar ut en avgift för att lägga in telefonnummer i porttelefonen - 400 kr (betalas av köparen).

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2023-02-27.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2021 samt kontrollerat med styrelsen den 2023-02-27. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Nettoskuld

Indirekt nettoskuldsättning: 393 745 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2021.

Område

Trevligt och trivsamt område med grönska och natur i direkt närhet. Intill fastigheten finns kvartersbutik med postombud, livsmedelsbutik samt pizzeria. Inom gång och cykelavstånd nås både trevliga badplatser samt friluftsområden, bland annat Järvafältet och Ängsjö.

Jakobsbergs centrum ligger nästa bostaden, där man finner pendeltåg som tar en smidigt till T-Centralen på bara 20 min. Här finns även i närhet till populära Barkarbystaden som erbjuder ett brett utbud av butiker såsom IKEA, Rusta, Cervera, ICA-Maxi, Systembolaget och andra märkesbutiker i Barkarby-outlet.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Hammarvägen 53

 • Postnummer

  177 35

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  1960

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd samt matkällare

 • Tv/internet

  Tele2

 • Lägenhetsnummer

  53-1303

 • Lägenhetsnummer LMV

  1040

 • Våning

  3 av 7

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

 • Avgift

  5 540 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten, kabel-TV (basutbud) samt bostadsrättstillägg

 • Andelstal, ägande

  2.03%

 • Pantsättningsavgift

  800 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1312,5 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  56kWh/m2ochår

 • Energiklass

  D

 • Registrerad

  2017-04-03

Förening

 • Förening

  Brf Lansen

 • Org.nr

  713200-0543

Storlek

 • Boarea

  76 Kvm

Budgivning:

Budgivare 1

1 695 000 kr

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

c6bb400b-69ef-49b8-9fd1-2897db632e32
4ccc29c9-ba2b-45c3-ba82-ea36151d1bda
44e362d2-261b-4ed7-b51a-efe52a9022c7
550c59f5-42f6-40a2-b690-311c90c87759
cfb7e3df-9cc7-476d-a9f6-669b1e6d00d5

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

planskiss

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow