SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Hagagatan 16A, Odenplan

4 295 000 KR

1 Rok

36 Kvm

2 344 kr/mån

Våning 2 av 4

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiskt vackra sekelskiftes anno 1905, etta om 36 välplanerade kvadratmeter med stor balkong. Lägenheten erbjuder vackra bevarade detaljer såsom original trägolv, takrosett, fina stora spröjsade fönster med djupa fönsternischer, generös takhöjd om 3 meter och rymlig planlösning med lätta möbleringsmöjligheter. In till den mysiga sovdelen tar du dig in genom fina pardörrar med fönster som sätter prägel med dess charm. Här bor du i en välskött förening med optimalt läge i Vasastan. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow