SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Gamla Huddingevägen 445, Örby

2 295 000 KR

2 Rok

46.8 Kvm

1 950 kr/mån

Våning 3 av 3

Nu saluförs denna underbara och yteffektiva tvårummare i lugna Örby! Bostaden är i genomgående gott skick med fräscha ytskikt. Vardagsrum i öppen planlösning mot kök samt väl tilltaget sovrum med förvaring. Perfekt boende med låg avgift och högst upp i huset. Stabil och lågt belånad förening som äger marken där inga planerade renoveringar eller avgiftshöjningar finns. Väldigt goda kommunikationer genom pendeltåg och buss. Föreningen har p-platser utomhus, för närvarande ingen kö. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow