SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fridhemsgatan 41, Kungsholmen

3 695 000 KR

1.5 Rok

41 Kvm

924 kr/mån

Våning 3

Just nu ges en unik möjlighet att förvärva denna denna trevliga och otroligt yteffektiva 1,5 rummare i vacker fastighet anno 1884 vid Fridhemsplan! Ett harmoniskt lugnt och mysigt hem med innerstadens möjligheter, liv och rörelse direkt utanför dörren. Lägenheten har en otroligt smart planlösning, ca 3 m i takhöjd, och goda förvaringsmöjligheter. Fräsch interiör och ljust helkaklat badrum. Gott ljusinsläpp genom stort fönsterparti samt fransk balkong. Väldigt lågt belånad och stabil äkta förening. Föreningen äger marken och har dold tillgång. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow