SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Fleminggatan 111, Kungsholmen

2 995 000 KR

1 Rok

38 Kvm

2 001 kr/mån

Våning 5 av 6

Ljus och trevlig lägenhet med högt läge på våning 5. Lägenheten har visst renoveringsbehov och kan med fördel göras om till en liten 2:a. Vackra sekelskiftesdetaljer med kakelugn, stora fönsterpartier, spegeldörrar och högt i tak (3 m). Stabil äkta förening med dolda tillgångar. Vacker och välskött fastighet anno 1909. Välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow