SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Artillerigatan 33, Östermalm

4 495 000 KR

1.5 Rok

38 Kvm

1 625 kr/mån

Våning 2

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna underbara bostad på populära Artillerigatan 33. Bostaden är om 38 kvm och är väldigt smart planerad med stort smakfullt kök, matplats, rymligt och socialt vardagsrum samt en trevlig avskild sovdel. Lågt belånad äkta förening som äger marken och som är stambytt. Måste verkligen upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow