Amanda Persson

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

+4672-979 90 00

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

Amanda Persson

Amanda har förmedlat bostadsrätter i Stockholms innerstad sedan 2017. Det som kännetecknar Amanda är hennes målmedvetenhet, fingertoppskänsla och förhandlingsförmåga som blir en oslagbar kombination tillsammans med hennes norrländska lugn och glada humör.

Amanda drivs av att hjälpa sina kunder till lyckade bostadsaffärer och hennes engagerade, resultatinriktade och lösningsorienterade arbetssätt samt hennes starka drivkraft och energi har lett till såväl nöjda och återkommande kunder som varma rekommendationer.

Fastigheter är något som Amanda verkligen brinner för. Hon har erfarenhet av att sälja både succession och nyproduktion, och är dessutom mycket kunnig när det kommer till renoveringar. I henne har ni en utmärkt rådgivare som mer än gärna förmedlar inspiration och kontakter till både säljare och köpare.

Amanda är uppvuxen i Hälsingland, men är numera hemmastadd i Stockholms innerstad. När hon inte säljer bostäder till höga slutpriser hittar man henne på gymmet, på spa, gåendes runt Djurgården eller i sällskap av nära och kära över en god bit mat.

Går du i säljtankar och vill ha en trygg och driven mäklare som levererar oavsett marknadsläge bör du kontakta Amanda – redan idag.

Amanda är en grymt bra mäklare som jag varmt rekommenderar. Hon är väldigt engagerad, trevlig och social, hon är målinriktad och ger sig inte så lätt. Hon har humor och är lätt att relatera till. Hon hanterade vår försäljning på ett proffsigt och bra sätt, Amanda lyckades även skapa en hype kring visningarna och lockade många spekulanter. Kan som sagt varmt rekommendera.

- säljare på Rindögatan 28,

Amanda var lika superb denna gång (2021) som förra vändan (2018) då hon hjälpte mig sälja lägenhet. Noggrann och påläst, effektiv och med humor och värme, och driven att få till de bästa förutsättningarna och även skapa bra relationer med köpare för smidig affär. Supernöjd är jag. Tack Amanda!

- säljare på Bäckvägen 110,

Amanda gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet trots speciella omständigheter (covid-19) Amanda var väldigt motiverad, beslutsam och noggrann. Hon var även snabb, hjälpsam rådgivande. Kontakten har varit superb från dag ett till kontraktskrivning. Vi kan varmt rekommendera Amanda som mäklare till alla som går i säljtankar.

- säljare på Franzéngatan 78,

Att hitta rätt mäklare inte alltid det enklaste men när jag träffade Amanda för allt på plats - där jag redan från start kände en enorm trygghet i att låta Amanda sälja min lägenhet. Min magkänsla visade sig också vara helt rätt då Amanda är väldigt kompetent, kunnig och lösningsorienterad. Rekommenderar henne varmt.

- säljare på Chapmansgatan 3,

Amanda was a fantastic real estate agent. She is very knowledgeable, has a great can-do attitude and very passionate with her job. She matched us up to the right buyer and sold our apartment for a price we were very happy with. Exceeded our expections. Great job!

- säljare på Pär Lagerqvist gata 6,

Kontakta Amanda

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.