SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Södermannagatan 55, 2 tr, Södermalm

8 995 000 KR

4 Rok

76 Kvm

777 kr/mån

Våning 2

Varmt välkomna till denna hörnfyra med låg avgift endast om 777 kr per månad i skuldfri förening med grönskande utsikt och balkong mot Lilla Blecktornsparken! Här har ni ett välplanerat hem med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt tre rum som kan nyttjas som sovrum. Från vardagsrummet når ni även bostadens balkong som blir en förlängning av er sociala yta. Genomgående för bostaden är en hög standard, charmiga originaldetaljer från byggåret såsom en generös takhöjd, fiskbensparkett, speglade dörrar och spröjsade fönster. Här bor ni insynsskyddat och med rikligt ljusinsläpp i två väderstreck.

Föreningen har mycket god ekonomi, inga lån och drygt 4.5 mkr i kassan samt äger marken. Södermannagatan 55 erbjuder en trivsam småstadskänsla och här har ni närhet till vatten, parker och en 4H-gård i närheten. I kombination med det centrala läget invid SoFo och Nytorget med brett utbud av restauranger, barer och caféer får ni det allra bästa av båda världar. Mycket goda kommunikationer idag som kommer att bli ännu bättre när Sofias T-bana färdigställs. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow