Stockholm

Franzéngatan 74, 3 tr, Kungsholmen/Hornsbergs Strand

BUD

4 Rok

102 Kvm

4 761 kr/mån

Våning 3 av 8

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina hörnfyra med dubbla balkonger och havsutsikt! Lägenheten är perfekt anpassad för er som uppskattar en kombination av ett högkvalitativt boende med alla praktiska bekvämligheter. Bostaden erbjuder två balkonger varav ena med utsikt mot Ulvsundasjön där ni även har gott om utrymme för både grill och matplats för hela familjen. Ni har en öppen och social planlösningen mellan kök och vardagsrum som tar er till lägenhetens båda balkonger. Här har ni dessutom tre väl tilltagna sovrum samt två badrum med dusch och ena med tvätt- och torkmaskin. Genomgående för bostaden är rikligt med ljusinsläpp, hög standard och generöst med förvaring.

Brf Jublet är en stabil förening med god ekonomi som 2020 sänkte avgifterna med 15%. Här får du det bästa av det mesta med vackra Hornsbergs Strand på ena sidan, stadens puls på andra samtidigt som du bor granne med ett flertal hemtrevliga caféer och restauranger.

Beskrivning

Interiören

Entré
Ljus och välkomnande hall med god plats för förvaring och dekor. Ljusa väggar och golv, som ger en modern känsla. Längre in i hallen finns en väl rymlig platsbyggd garderob. 

Vardagsrum
Vardagsrummet har en inbjudande karaktär tack vare den öppna planlösningen mot köket och fönstren ut mot den ena balkongen. Ett vackert ljusinsläpp och väl god plats för soffgrupp och förvaring. 

Kök
I köket finns plats för både matlagning och umgänge. Ett sort och fullt utrustat kök i svart och vitt med otrolig mängd bänkyta för den kreativa i köket. Trots de mörka ytorna känns köket ljust tack vare den ljusa omgivningen och bra med belysning från spotlights i både skåpen och taket. Plats för stor matgrupp finns. Från köket kan du ta dig ut till ytterligare en balkong. 

Sovrum 1
I anslutning till vardagsrummet hittar man det stora sovrummet. Ett stort och ljus rum med god förvaring. Samma ljusa väggar och golv som resterande av lägenheten.

Sovrum 2
Ljust rum som fungerar utmärkt som antingen barnrum eller kontor. 

Sovrum 3
Mindre sovrum som även detta fungerar utmärkt som antingen barnrum eller kontor. En liten platsbyggd garderob finns.

Badrum
Rymligt och helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med WC, dubbla handfat och en dusch. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. God förvaring tack vare både skåp under handfat och ovan tvättmaskin och torktumlaren.

WC/Badrum 2
Mindre badrum utrustad med WC, handfat och dusch. 

Balkong
Mysig och rymlig balkong med vattenutsikt. Här finns plats för soffgrupp och mindre bord. 

Balkong 2
Mindre balkong i annat solläge. 

Föreningen

Allmänt om föreningen
Föreningen är en äkta förening och äger marken. Fastigheterna är uppförda år 2011-2013. Föreningen omfattar 240 st lägenheter på adresserna Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89, Lars Forssells Gata 26-34 och Lindhagensgatan 141-151. Därtill finns 9 st lokaler. Tack vare föreningens höga intäkter har föreningen en amorteringsplan de följer.

Genomförda renoveringar
Inga genomförda renoveringar eftersom huset är relativt nybyggt. 

Planerade renoveringar 
Inga planerade renoveringar i dagsläget. 

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande.

Juridisk person
Föreningen accepterar inte juridisk person.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har cykel- och barnvagnsrum/rullstolsrum, grönskande innergård med uteplatser samt lekplats. Det finns även miljörum för källsortering och återvinning.

Kabel-TV & bredband
Fiberanslutning från OwnIT Bredband via Stokab, 250/250 Mbps. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från OwnIT. 

Parkering
I föreningens garage finns 126 st bilplatser och 4 st mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. 1 914 kr/månad. Boendeparkering på gatan finns att tillgå. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.
Du som är registrerad ägare till ett fordon och är folkbokförd inom ett boendeparkeringsområde kan ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Stockholms Stad. Tillståndet låter dig parkera inom ditt område till en förmånlig boendetaxa.

Avgiftsändringar
Lägenhetsavgifterna har justerats en gång sedan föreningens bildande. De sänktes med 15 % från och med 2020-04-01. Det finns inga beslut om ändringar i dagsläget. (Kontrollerat på föreningens hemsida 6/9-2022)

Området / Kommunikation

Allmänt om området
Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi. Välkommen till ett område att trivas i!

Kommunikation
I området är det generös och smidig kommunikation med tunnelbanans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar dig till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar dig genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Franzéngatan 74, 3 tr

 • Postnummer

  112 15

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2013

 • Balkong

  Balkong

 • Lägenhetsnummer

  0318

 • Lägenhetsnummer LMV

  1203

 • Våning

  3 av 8

 • Hiss

  Ja

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme och el (direktverkande)

 • Energiventilation

  FTX-ventilation med värmeväxling

 • Radon

  Inte utförd

 • Avgift

  4 761 kr/mån

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 180kr /mån för kabel-TV.

 • Andelstal, ägande

  0.49000%

 • Pantsättningsavgift

  483 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1208 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  95kWh/m2ochår

 • Energiklass

  F

 • Registrerad

  2016-03-17

Förening

 • Förening

  Brf Jublet

 • Org.nr

  769619-1662

Storlek

 • Boarea

  102 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

a3a032db-f6f9-4533-b1e6-a01aa6712535
7ac0be62-b21c-46c0-a591-85db9b00475b
cc07452e-35e7-4510-a972-221c35cf00df
88ba5d51-fa72-49ae-8315-480bd21155f5
ac4d8e48-ca2a-4081-a33f-5d3c0c87de06

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Franze?ngatan 74 copy (2)

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow