Stockholm

Franzéngatan 80, 6 tr, Kungsholmen/Hornsbergs Strand

BUD

3.5 Rok

88 Kvm

4 214 kr/mån

Våning 6

Väldisponerad 3,5:a med två balkonger högt uppe i huset! Bostaden är omgjord till en yteffektiv 4:a med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och 3 st sovrum som alla inrymmer säng, nattduksbord samt övriga trivselmöbler. Genomgående för lägenheten är en hög standard av materialval och maskinell utrustning, generöst med förvaring och rikligt med ljusinsläpp. Tack vare den fantastiska sjöutsikten från vardagsrummets balkong lyser en genomgående känsla av lugn, harmoni och möjligheter in i hemmet. Här kan ni även passa på att njuta av vackra solnedgångar under sommarmånaderna.

Brf Jublet är en stabil förening med god ekonomi som 2020 sänkte avgifterna med 15%. Här får ni det bästa av det mesta med Hornsbergs Strand på ena sidan, stadens puls på andra samtidigt som ni har nära till ett flertal caféer och restauranger, förskolor och skolor, Lindhagen Centrum med all tänkbar service samt goda kommunikationer.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visnin

Beskrivning

Förening

Allmänt om föreningen
Föreningen är en äkta förening och äger marken. Fastigheterna är uppförda år 2011-2013. Föreningen omfattar 240 st lägenheter på adresserna Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89, Lars Forssells Gata 26-34 och Lindhagensgatan 141-151. Därtill finns 9 st lokaler. Tack vare föreningens höga intäkter har föreningen en amorteringsplan de följer.

Genomförda renoveringar
Inga genomförda renoveringar eftersom huset är relativt nybyggt. 

Planerade renoveringar 
Inga planerade renoveringar i dagsläget. 

Indirekt nettoskuld
882 567 kr. (Beräknat på bostadsrättens andelstal då uppgift om andelstal för avgift saknats.)

Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande.

Juridisk person
Föreningen accepterar inte juridisk person.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har cykel- och barnvagnsrum/rullstolsrum, grönskande innergård med uteplatser samt lekplats. Det finns även miljörum för källsortering och återvinning.

Kabel-TV & bredband
Fiberanslutning från OwnIT Bredband via Stokab, 250/250 Mbps. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift. Föreningen har IP-TV från OwnIT. 

Parkering
I föreningens garage finns 126 st bilplatser och 4 st mc-platser. Till dessa är det separat kö. En bilplats kostar f.n. 1 914 kr/månad. Boendeparkering på gatan finns att tillgå. Registrering för detta kan ni göra på Stockholms stads hemsida.
Du som är registrerad ägare till ett fordon och är folkbokförd inom ett boendeparkeringsområde kan ansöka om boendeparkeringstillstånd hos Stockholms Stad. Tillståndet låter dig parkera inom ditt område till en förmånlig boendetaxa.

Avgiftsändringar
Lägenhetsavgifterna har justerats en gång sedan föreningens bildande. De sänktes med 15 % från och med 2020-04-01. Det finns inga beslut om ändringar i dagsläget. (Kontrollerat på föreningens hemsida 6/9-2022)

 

Interiör

Entré
Ljus och välkomnande hall med god plats för förvaring och dekor. Ljusa väggar och golv, som ger en modern känsla. Längre in i hallen finns en väl rymlig platsbyggd garderob samt förråd.

Vardagsrum
Vardagsrummet har en inbjudande karaktär tack vare den öppna planlösningen mot köket och fönstren ut mot den ena balkongen. Ett vackert ljusinsläpp och väl god plats för soffgrupp och förvaring. Från vardagsrummet kan du ta dig ut till den stora och möblerbara balkongen som ligger i väst.

Kök
I köket finns plats för både matlagning och umgänge. Ett sort och fullt utrustat kök med otrolig mängd bänkyta för den kreativa i köket. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis, ugn, fläkt, diskmaskin, diskho och en vinkyl som förgyller vardagen. Plats för stor matgrupp finns.

Sovrum 1
Bostadens större sovrum. Ett stort och ljus rum med god förvaring i form av garderobsvägg och gott om utrymme för dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord.

Sovrum 2
Rofyllt sovrum som fungerar utmärkt som antingen ett andra sovrum eller som kontor. Bra förvaring i form av garderober. Här har ni tillgång till bostadens andra balkong belägen i öster, den perfekta platsen att sitta att äta frukost i solen och dricka sin morgonkaffe på.

Sovrum 3
Fint rum som fungerar utmärkt som antingen sovrum eller kontor. Rummets mått är 2.4 x 2.1 meter. Överfönster som skänker rummet dagsljus.

Badrum
Rymligt och helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod och ett badkar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. God förvaring tack vare kommoden och skåp ovan tvättmaskin och torktumlaren.

Område

Allmänt om området
Här bor du nära badbryggor intill vackra Ulvsundasjön. Längs Hornsbergs Strand kan ni njuta av trevliga promenader och närheten till Fridhemsplan och Vasastan. I området finner ni flertalet trendiga restauranger, glassbarer samt bagerier. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad. I detta barnvänliga område finner ni gott om förskolor och lekparker för de små. Lindhagens Galleria bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt välsorterade Ica Maxi. Välkommen till ett område att trivas i!

Kommunikation
I området är det generös och smidig kommunikation med tunnelbanans gröna linje (Kristineberg) och blå linje (Stadshagen) tar dig till T-centralen på endast några minuter. Samt flertalet bussar som tar dig genom staden. Med bil når du Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten Hornsberg.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Franzéngatan 80, 6 tr

 • Postnummer

  112 15

 • Rum

  3.5 rum och kök

 • Byggnadsår

  2011-2013

 • Balkong

  Balkong

 • Lägenhetsnummer

  0613

 • Lägenhetsnummer LMV

  1501

 • Våning

  6

 • Hiss

  Ja

 • Avgift

  4 214 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme (hushållsel och vatten debiteras efter faktisk förbrukning)

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 180kr /mån för bredband och kabel-TV.

 • Andelstal, ägande

  0.43000%

 • Andelstal, förening

  0.43156%

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  95

 • Energiklass

  F

 • Registrerad

  2016-03-17

Förening

 • Förening

  Brf Jublet

 • Org.nr

  769619-1662

Storlek

 • Boarea

  88 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Franzengatan80_039_IMG_1234
Franzengatan80_020_IMG_1149-HDR
Franzengatan80_036_IMG_1218
Franzengatan80_037_IMG_1219
p1

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Franze?ngatan 80 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow