SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Sandviken

Ynglingagatan 15S, Centralt

3 695 000 KR

4 Rok

95 Kvm Boarea

638 Kvm Tomtarea

OBS! ACCEPTERAT PRIS 3.695.000:- Välkommen till drömmen om det perfekta hemmet! Detta vackra hörnhus på Ynglingagatan kombinerar tidlös elegans med modern komfort. Med sina fina detaljer och stora fönster strålar detta hem av ljus och karaktär. Fantastiska förvaringsmöjligheter och praktiskt garage. Den rymliga trädgården och charmiga uteplatsen erbjuder en avkopplande oas. Här kan du njuta av ett harmoniskt och bekvämt liv, nära till både grönskande parker och stadsliv. Måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow