SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Täby

Vintergaloppsgatan 32, Täby Park

6 195 000 KR

5 Rok

104 Kvm

7 547 kr/mån

Våning 4

VÄLKOMNA PÅ MELLANDAGSVISNING!!! Nu finns chans att få bo luftigt med ett av Täby Parks högsta och friaste lägen i denna ljuvliga JM-producerade 5 rummare i söderläge högst upp med extra allt och stor balkong! Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna otroligt ljusa och fräscha och välutrustade lägenhet i JM-uppförd fastighet i expansiva och omåttligt populäraTäby Park. Här utvecklas det nya moderna Täby där service, butiker och restauranger byggs in som en naturlig del av den nära bostadsmiljön för en levande och trygg stadsdel. Här lever man det goda livet oavsett om man är en stor familj eller kanske paret som väljer att styr en del av sin yrkeskarriär hemifrån. Ytterst välplanerad och unikt utformad bostad med dubbla badrum & stora och inbjudande spatiösa sociala ytor för gäster och festliga sammankomster, och samtidigt de privata ytorna lugnt separerade från övriga lägenheten mot tyst innergård. Fantastisk stor balkong från vardagsrummet som blir som ett extra rum under stora delar om året. Såväl balkongen som de flesta av fönsterpartierna vetter fritt ut mot en kommande grönskande park som iordningställs i detta nu. Vackert och fullt utrustat kök med märkes maskiner & vitvaror. Detta är en bostad för det bekväma moderna ljuva livet där all service och kommunikationer och shopping-meckat Täby Centrum finns inom något stenkast. Detta ären lägenhet som måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow