Täby

Vintergaloppsgatan 32, Täby Park

6 495 000 KR

5 Rok

104 Kvm

7 547 kr/mån

Våning 4

Nu finns chans att få bo luftigt med ett av Täby Parks högsta och friaste lägen i denna ljuvliga JM-producerade 5 rummare i söderläge högst upp med extra allt och stor balkong! Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna otroligt ljusa och fräscha och välutrustade lägenhet i JM-uppförd fastighet i expansiva och omåttligt populäraTäby Park. Här utvecklas det nya moderna Täby där service, butiker och restauranger byggs in som en naturlig del av den nära bostadsmiljön för en levande och trygg stadsdel. Här lever man det goda livet oavsett om man är en stor familj eller kanske paret som väljer att styr en del av sin yrkeskarriär hemifrån. Ytterst välplanerad och unikt utformad bostad med dubbla badrum & stora och inbjudande spatiösa sociala ytor för gäster och festliga sammankomster, och samtidigt de privata ytorna lugnt separerade från övriga lägenheten mot tyst innergård. Fantastisk stor balkong från vardagsrummet som blir som ett extra rum under stora delar om året. Såväl balkongen som de flesta av fönsterpartierna vetter fritt ut mot en kommande grönskande park som iordningställs i detta nu. Vackert och fullt utrustat kök med märkes maskiner & vitvaror. Detta är en bostad för det bekväma moderna ljuva livet där all service och kommunikationer och shopping-meckat Täby Centrum finns inom något stenkast. Detta ären lägenhet som måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande rymlig och ljus hall med goda möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Bostaden har genomgående parkettgolv samt målade väggar, förutom i badrummen där det är kakel och klinker. Bostaden har också väldigt fint ljusinsläpp i alla rum. 

Badrum 1
Helkaklat modernt badrum utrustat med WC, dusch med ihopfällbara glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning ovan. Ovanför tvätt- och torktumlare finns väggskåp som erbjuder bra förvaring. Beige kakel på väggarna samt matchande beige klinker på golvet. 

Sovrum 1
Trevligt sovrum med plats för en säng, skrivbord och övrig möblering. Här finns en garderob med vit garderobsdörr. Detta rum kan med fördel användas som ett gästrum.

Sovrum 2
Trivsamt sovrum som i dagsläget används som ett kontor. Här finns det rymligt med plats för säng och övrig möblering. Detta rum kan med fördel användas som ett vanligt sovrum, barnrum eller en walk-in closet. 

Badrum 2
Helkaklat modernt badrum utrustat med WC, dusch med draperi, kommod samt spegelskåp med belysning ovan. Beige kakel på väggarna samt matchande beige klinker på golvet.

Sovrum 3
Trevligt sovrum som i dagsläget används som ett kontor, kan även med fördel användas som ett barnrum eller en walk-in closet. Här finns det plats för säng och övrig möblering man önskar ha. Här finns det bra förvaring i den stora garderoben med skjutdörrar.

Sovrum 4
Stort sovrum med plats för en stor dubbelsäng och övrig möblering. Även i detta sovrum finns stor garderob med bekväma skjutdörrar som medför bra förvaring i sovrummet. 

Kök
Stort stilrent och modernt kök i öppen social anslutning med vardagsrummet. Köket är utrustat med dubbla kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Köket erbjuder väldigt bra förvaring för köksredskap samt arbetsyta för matlagning. Luckorna är i en fin greige färg med svarta beslag, vit bänkskiva av sten samt vitt kakel med svart fog ovan. Mellan köket och vardagsrummet finns det generöst med utrymme för en stor matgrupp. 

Vardagsrum
Stort trivsamt vardagsrum, härifrån nås balkongen. Det finns rymligt med plats för en stor soffgrupp, tv och övrig möblering som önskas. Här är det trevligt att umgås med sitt sällskap samtidigt som man lagar mat tack vare den öppna sociala planytan bostaden erbjuder. 

Balkong
Stor härligt balkong i söderläge med plats för balkongmöbler, växter och dylikt man önskar att ha. Här är det trevligt att slå sig ner och påbörja dagen med en morgonkaffe i solen.

Förening

Allmänt om föreningen
BRF Ryttarstugan Östra är en äkta bostadsrättsförening i Täby som äger marken. 

Byggnader
Ryttarstugan Östra är den andra bostadsrättsföreningen och består av fem trapphus uppdelat på två huskroppar. Trapphus 5-7 vetter mot Parkallén i öster och trapphus 8-9 mot Vintergaloppsgatan i sydväst. Byggnadshöjden varierar mellan 4-6 våningar. Alla lägenheter får minst en balkong eller uteplats.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd med nyttjanderätt. Extra förråd går att hyra mot en avgift.

Genomförda renoveringar & planerade renoveringar
Eftersom fastigheten är nybyggt är inga renoveringar varken genomförda eller planerade i dagsläget. 

Gemensamma utrymmen
Föreningen har förråd i anslutning till garaget i hus 7,8 och 9, cykelförråd, soprum i trapphus 7, Lummig innergård med grillplats, odlingslotter och stora lekytor. Här finns även ett rött torp med vita knutar och en inglasad del som de boende kan nyttja som uterum för middagar och andra aktiviteter.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Telia (Triple play).

Parkering
Under huset finns garage där föreningen har 40 st parkeringsplatser för bil och 3 st stycken parkeringar för MC samt en cykelparkering. Som boende kvarter i Täby Park ingår ett femårigt medlemskap i bilpoolen Move About. Bilpoolen omfattas i dagsläget av sex elbilar och fler bilar kommer att anslutas ju fler kvarter som färdigställs.

Område & kommunikation

Vintergaloppsgatan 32 är beläget i det populära området Täby Park i Täby. Det här området är eftertraktat av många och erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter samt närhet till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Dessutom omges området av grönskande parker, perfekta för trevliga promenader och frisk luft. Täby Park är en blomstrande stadsdel som stadigt växer och förväntas bli en central punkt i Täby. Här finns ett rikt utbud av bekvämligheter, inklusive restauranger, paddelbanor, frisörsalonger, caféer och en simhall. Dessutom bor du nära Täby Centrum, en av Sveriges största shoppingdestinationer med många affärer, restauranger och underhållning. Torget erbjuder ytterligare matställen, caféer och aktiviteter. Du har även utmärkta kommunikationsalternativ, som Roslagsbanan som tar dig till Stockholm Östra på endast 15 minuter, och flera busslinjer från den nya bussterminalen. När Täby Park-projektet är färdigställt kommer du som bor här att njuta av en trivsam miljö.

Denna lägenhet har även ett bekvämt uppvärmt garage under byggnaden med en hiss som tar dig direkt till din våning. På gården finns gott om utrymme för gemensamma aktiviteter, inklusive en bokningsbar lokal och en BBQ-område där du kan bjuda in vänner och familj till trevliga tillställningar.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 1 413 155 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 10 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Vintergaloppsgatan 32

 • Postnummer

  183 41

 • Rum

  5 rum och kök

 • Byggnadsår

  2022/23

 • Kommentar

  Första inflyttning 2023

 • Fönster

  3-glas

 • Balkong

  Balkong

 • Förråd

  Källarförråd (extra förråd går att hyra mot en avgift)

 • Tv/internet

  Telia (Triple Play)

 • Lägenhetsnummer LMV

  1403

 • Våning

  4

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Energiventilation

  Mekaniskt frånluftsventilation med återvinning

 • Avgift

  7 547 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och kallvatten

 • Ingår ej i avgiften

  Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för bredband (Triple Play)

 • Andelstal, ägande

  1.7783%

 • Andelstal, förening

  1.7783%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  77kWh/m2ochår

 • Energiklass

  D

 • Registrerad

  2022-11-21

Förening

 • Förening

  BRF Ryttarstugan Östra

 • Org.nr

  769639-6287

Storlek

 • Boarea

  104 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

sön 10/12 13.45 - 14.15

Välkommen på visning!

_MG_0321
IMG_0309
_MG_0313
Vintergaloppsg172_2159_18622221
IMG_0310

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Vintergaloppsgatan 32 copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow