SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Vattenledningsvägen 53 , Midsommarkransen

1 895 000 KR

1 Rok

24 Kvm

1 995 kr/mån

Våning BV

OBS! ACCEPTERAT PRIS 1.895.000:- Först till kvarn.... Unikt tillfälle att förvärva lägenhet med fri andrahandsuthyrning i förening där Juridisk person godkänns!
Nyproducerad lägenhet från 2021-2022 i funkishus från 1944 belägen i hjärtat av omåttligt populära Midsommarkransen. Bostaden är en läcker studiolägenhet med en fantastisk planlösning och utformad med verklig fingertoppskänsla gällande stil, klass och design. Lugna harmoniska och skandinaviska toner, samt hög utrustningsstandard. Här bor man mycket centralt och med omedelbar närhet till tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på endast några minuter, men ändå lugnt och skyddat i ett välrenommerat område. I närområdet finns många restauranger, gallerier, gym, caféer, bio med mera som ger fritiden guldkant.Detta sammantaget gör denna lägenheten ypperlig för många typer av människor i olika åldrar och inte minst för företag.
Måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow