SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Vänskapsvägen 42, 3tr, Stora Essingen

2 995 000 KR

2 Rok

42 Kvm

2 499 kr/mån

Våning 3 av 3

Välkomnande och ytterst välplanerad bostad, högst upp i huset. Absolut toppläge på Stora Essingen, ett stenkast från badplats och natur. Solig balkong med fantastisk utsikt över takåsar och grönska. Lägenheten har rikligt med ljusinsläpp samt insynsskyddat läge. I vardagsrummet finns det plats för större soffgrupp, matbord eller annan önskvärd möblering. Vackert fiskbensmönstrad ekparkett i vardagsrummet. Charmigt och modernt kök med bevarade originaldetaljer i form av serveringsskåp och köksluckor. Tyst och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Lägenheten har generöst med förvaring i form av inbyggda garderober. Föreningen har en gemensam takterrass inredd med soffgrupp och grill. Närhet till kommunikation, gångavstånd till buss och tvärbana. Här bor du med närhet till restauranger, gym, affärer, badplats och grönska. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow