SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Valhallavägen 152D, 4 tr, Östermalm

7 900 000 KR

3 Rok

79 Kvm

3 147 kr/mån

Våning 4 av 6

SKULDFRI FÖRENING OCH LÅG AVGIFT!
Ytterst välplanerad trea med absolut toppläge på Östermalm vid Karlaplan i populära Fältöversten. Stor balkong i söderläge med plats för utemöbler, växter eller annan möblering. Lägenheten är genomgående och har ett gediget ljusinsläpp från två väderstreck. Sovrummen är belägna mot föreningens grönskande innergård med ett tyst läge. Från den stora balkongen har man fantastisk utsikt mot fina och anrika fasader samt över takåsar. I vardagsrummet finns det två stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp samt balkongdörr som tar dig ut på balkongen, matplatsen ligger i anslutning till vardagsrummet. Bostaden har en öppen och social planlösning. Generöst med förvaring i lägenheten i form av större klädkammare, finns även goda möjligheter till platsbyggda garderobslösningar. Säljaren har nyttjanderätt till ett förråd om ca 4 kvm som ligger på samma våningsplan som lägenheten.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow