SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Upplandsgatan 23, Vasastan / Tegnérlunden

12 495 000 KR

3.5 Rok

98 Kvm

2 095 kr/mån

Våning 1 av 5

Sekelskiftesvåning anno 1883 med balkong mot innergården i skuldfri förening med väldigt god ekonomi och låg avgift om 2095 kr. En av Vasastans vackraste och populäraste adresser vid Tegnérlunden och nära Odenplan. På ca fem meter över marken med hiss finns denna våning om 98 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående stiliga och bevarade detaljer som har restaurerats och renoverats genom åren med respekt, tanke och omsorg för att bevara tidsenlig charm. Vackra tidstypiska detaljer som två fungerande kakelugnar, stuckaturer, takrosetter, bröstpaneler, speglade fönsternischer och smakfulla pardörrar. Flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck ger härligt ljusinsläpp ihop med hela 3,3m i takhöjd. Genomgående och smart planlösning gör det lätt att leva och bo och tack vare den finstämda färgpaletten med ljusa trägolv och väggar skapas fin harmoni. Det tilltalande köket med matplats leder ut till bostadens balkong med utsikt mot innergården. Vardagsrummet är inbjudande med fina ytor för såväl önskad soffgrupp, större matbord med plats för flertalet hungriga gäster samt en av bostadens bedårande kakelugnar. Två stora sovrum varav ena har en härlig kakelugn som skapar mysfaktor och värme, här finns också bra förvaring i rymlig klädkammare. Sen finns det också ett mindre arbetsrum alternativt gästrum med sängloft. Ljusinsläppet här är ljuvligt tack vare de stora fönsterna och det finns ett stilfullt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och badkar. Denna bostad måste upplevas på plats för att uppnå full förälskelse.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow