SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Turebergs Allé 19, Tureberg

3 995 000 KR

4 Rok

92 Kvm

5 037 kr/mån

Våning 1

Välkommen till denna underbara fyra i ett av Sollentunas mest attraktiva lägen. Ljus och väldisponerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en social sällskapsyta för hela familjen. Bostaden erbjuder bra förvaringsmöjligheter och har en härlig balkong som vetter mot föreningens lugna innergård. 2 rymliga helkaklade badrum samt 3 rofyllda sovrum.

I ett barnvänligt område med närhet till allt som önskas. Promenadavstånd till Sollentuna Centrum som erbjuder trevliga restauranger, butiker, caféer, bibliotek och biograf. I närområdet finns även idrottsplats, skolor och förskolor. Närhet till grönområden där Järvafältet finns för den som gillar att motionera samt Edsviken för den som gillar att ta sig ett dopp. Väldigt goda kommunikationer i området. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow