SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Tulegatan 5B, Vasastan

4 500 000 KR

2 Rok

52 Kvm

3 805 kr/mån

Våning 0.5 av 4

ACCEPTERAT PRIS! Ytterst välplanerad sekelskiftestvå med högt i tak, stuckaturer och fiskbensmönstrade parkettgolv som är genomgående i bostaden. Hela lägenheten totalrenoverades under 2021/2022 med exklusiva materialval. Generöst med ljusinsläpp från de stora eleganta fönsterpartierna. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrummet. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord eller annan önskvärd möblemang. Lägenheten är belägen i attraktiva Vasastan med närhet till kommunikationer, butiker och grönska.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow