Fastighetsmäklare

Amanda Nilsson

Amanda är specialiserad på att förmedla bostadsrätter i Stockholms innerstad. Hon är strukturerad, driven och alltid väl påläst för att du ska få en trygg process genom hela bostadsaffären. Att bygga relationer och överträffa kundernas förväntningar är något hon brinner starkt för. Amanda har höga ambitioner och uppnår bästa resultat genom noggrannhet, kundnöjdhet samt envishet och detta har lett till framgångsrika försäljningar.

Amanda är född och uppvuxen i Skåne, numera är hon bosatt i Stockholms innerstad sedan flera år tillbaka. Med bakgrund som elitgymnast har hon en riktig vinnarskalle och gör alltid det lilla extra för att slutresultatet ska bli det bästa.

Otroligt varm, härlig och engagerad mäklare som jobbar hårt för att möta dina förväntningar utifrån marknaden som råder. Tillgänglig, peppande, lugnande och väldigt lyhörd på mina önskemål som säljare. Otroligt nöjd och tacksam för ledsagning och pepp i en lite omtumlande försäljning som utmanade oss på vägen. Amandas målmedvetenhet övervann dock hindrena och gjorde både säljare och köpare nöjda. Otroligt nöjd och rekommenderar henne varmt!

- säljare på Verkstadsgatan 9,

Vi kan verkligen varmt rekommendera Amanda till er kommande bostadsaffär. Hon är mycket professionell och enligt vår uppfattning fick hon även fint förtroende av köparen, vilket är nog så viktigt för en god affär och ett smidigt avslut. Amanda var mycket kommunikativ, även när saker inte exakt blev som planerat. Vi kommer definitivt att anlita Amanda igen om det skulle vara aktuellt.

- säljare Sankt Eriksgatan 13,

Amanda är en väldigt proffsig, kunnig, noggrann och lyhörd mäklare! Noggrannheten kombinerar hon dessutom med snabbhet och driv! Hon är även mån om att både säljaren och köparen känner sig trygga med affären och att allt sköts korrekt. Jag kan varmt rekommendera Amanda som mäklare.

- säljare på Bondegatan 46,

Mycket personligt och inbjudande bemötande, professionellt och målinriktat genomförande av säljprocessen. Rekommenderar varmt.

- säljare på Holländargatan 9A,

Kontakta Amanda

Hur kan jag hjälpa dig? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig inom kort.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.