SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Torsgatan 59, Vasastan

3 700 000 KR

1 Rok

36 Kvm

1 770 kr/mån

Våning 2, hiss finns

ACCEPTERAT PRIS 3.700.000 kr
Kontakta ansvarig mäklare för privata visningar.

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade sekelskiftespärla om 36 kvm belägen i en vacker fastighet uppförd i nationalromantisk stil anno 1913.

Solid välskött äkta förening med låg belåning som äger marken. Föreningen har genomfört omfattande renoveringar av fastigheten vid föreningens bildande 2009 varpå inga större renoveringar är inplanerade i närtid.

Lägenheten har en genomgående charm och karaktär såsom högt i tak, speglade snickerier, djupa fönsternischer, spegeldörrar och ett härligt ljusinsläpp från burspråket. Ett synnerligen trivsamt boende i toppklass!

Bostaden har en social och öppen planlösning, ett stort vardagsrum och separat kök med bra arbetsytor, gott om förvaring.
Den idylliska innergården i fastigheten erbjuder härliga dagar och kvällar med möjlighet till grillning.

Bostaden ligger mitt i attraktiva och populära Birkastan/St Eriksplan med bra kommunikationer och ett generöst utbud av restauranger, caféer och mataffärer. Dessutom endast ett stenkast från Vasaparken.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow