SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nacka

Tollarevägen 34, Tollare

9 995 000 KR

5 Rok

192 Kvm

4 720 kr/mån

Varmt välkommen till en bostad utöver det vanliga, unikt townhouse i härliga Tollare! Bostaden erbjuder 3 stycken fantastiska terrasser, 3 stycken franska balkonger och egen parkeringsplats. Väldigt noga utvalda exklusiva materialval som ger en exklusiv känsla i bostaden. Detta är verkligen något utöver det vanliga. Måste upplevas på plats!. Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow