SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Vallentuna

Tallåsvägen 308, Vallentuna

1 695 000 KR

2 Rok

50.2 Kvm

3 433 kr/mån

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en trevlig 2:a i denna populära och grönskande del av Vallentuna. Fräsch, luftig och optimalt planerad för maximalt utnyttjande av varje kvadratmeter, samt en stor härlig balkong med vy över området gör att denna bostaden känns mycket väl tilltagen. Lägenhetens läge möjliggör solljus hela dagen. Den omedelbara närheten till Roslagsbanan endast en minut bort ger flexibilitet för pendling , Mycket omtyckt skola ligger även det endast en minut bort, därtill butiker service och rekreationsmöjligheter inom promenadavstånd som bäddar för en smidig vardag med hög livskvalitet. Välskötta fastigheter och bostadsrättsförening. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow