Järfälla

Svetsarvägen 11, 8 tr, Kallhäll

1 695 000 KR

1 Rok

39,2 Kvm

2 333 kr/mån

Våning 8 av 8

Äntligen saluförs nu denna underbara bostad högst upp i huset med magnifik utsikt över Mälaren! Här kan du avnjuta solen från morgon till kväll på den stora balkongen. Otroligt välplanerade kvadratmeter samt en hög standard på materialval. Väldigt lågt belånad förening som äger marken. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande rymlig hall med direkt syn mot den fantastiska utsikten bostaden har att erbjuda ut mot Mälaren. Stora inbyggda garderober samt ett linneskåp som genererar väldigt bra förvaring. Vitmålade väggar samt grått golv.

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom det stora fönstret, här finns det gott om plats för en stor soffgrupp där man kan umgås socialt med sina nära och kära, se på tv eller varför inte avnjuta den fantastiska utsikten mot Mälaren. Utgång till den härliga balkongen finner vi även här. På ena väggen har vi härligt stenmosaik i grått och resterande väggar är målade i vitt. På golvet är det genomgående parkettgolv i ljust trä, förutom i hall samt badrum. 

Balkong 
Stor balkong med fantastisk panorama vy över Mälarens vatten, här kan du avnjuta solen från morgon till kväll med harmoni i själen. Balkongen är inglasad, därav finns det bra möjligheter att kunna nyttja balkongen även under kyligare årstider. Här finns det gott om plats för balkongmöbler, på golvet finner ni trägolv i ljust trä.

Kök & matplats 
Ljust och modernt kök med gott om förvaring för köksredskap. Vita skåpsluckor samt vit bänkskiva. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt induktionshäll med fläkt ovan. Här finns det gott om plats för en matgrupp att avnjuta en middag med, även här har ni den fantastiska utsikten mot Mälaren via det fönstret som finns. Köket har målade i ljusgrått.

Sovalkov 
Direkt från vardagsrummet når man sovalkoven som ger en känsla av ett mysigt sovrum. Fint ljusinsläpp via det öppna fönstret. Gott om förvaring tack vare den inbyggda förvaringen som finns ovanför sängen, målat i grönt. Här får en stor dubbelsäng om 180 cm plats. I sovalkoven har vi målade väggar i vitt. 

Badrum/WC
Modernt helkaklat badrum, utrustat med WC, dusch med en ihopfällbar glasvägg samt förberett för tvättmaskin. Vid duschen har vi grått mosaik i två rader från tak till golv som är en snygg detalj i badrummet, resterande väggar är kaklade med vitt kakel. På golvet har vi grått klinker. Badrummet har bra belysning tack vare de spottar som finns vid spegeln ovanför handfatet/kommoden. 

Förening

Allmänt om föreningen
HSB BRF Svetsaren i Järfälla är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen bildades i början av 1960-talet och har en väldigt god ekonomi med endast 2 480:- /kvm, se bifogad årsredovisning. Brf Svetsaren äger 3 fastigheter med 296 stycken bostadsrättslägenheter på adresserna Svetsarvägen 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25. På sjösidan finns boulebana samt lekplatser för barnen och ett antal grillplatser. Föreningens totala yta är 22 235 kvm.

Utförda renoveringar 
2020 - byte av nyckelsystem till ''lloc'', nycklar med inbyggd blipp samt ny LED-belysning i utomhusmiljö, målning av källarkorridorer

2020 / 2021 - underhållsspolning av utgående stammar

2020 / 2021 - skapande av ny uteplats på sjösidan anlagt ny sandlåda på lekplatsen, nya och renoverade bänkar samt bord på uteplatser, 2 st nya grillplatser

2020 / 2021 - målning av p-platser, skapande av mopedgaragde med plats för 4 mopeder

2019/2020 - förbättring av garage, utökat antal parkeringsplatser

2018 - renovering av tvättstugan

2018 / 2017 - installation av bergvärme

2014 - renovering av lekplats och innergård mot Mälaren samt löpande utbyte av punkterade Thermoglasrutor

2013 / 2014 - renovering av el-stammar i fastigheten. I samtliga lägenheter utfördes ny el-dragning. 3-fas, ny el-central och jordfelsbrytare samt jordade uttag installerades i samtliga lägenheter

2010 / 2012 - nytt tak på fastigheten samt tilläggsisolering av vinden

2012 - omfattande renovering av fasaden, utbyggnad av balkonger samt handikapps-anpassning av entréer

2009 - renovering av tvättstugan

2005 / 2006 - ombyggnation av hissar samt renovering

2005 / 2006 - relining av rörstammar

Föreningen har inte några stora renoveringar dom kommande åren

OVK
Föreningen har utfört OVK av AirCano AB. Protokollen är inskickade till Järfälla kommun. 
Besiktningsprotokoll på godkänd OVK är uppladdat under dokument.

Förråd 
Till lägenheten hör ett vindsförråd med nyttjanderätt om ca 6 kvm. 

Parkering 
Föreningen har 72 garageplatser samt 210 parkeringsplatser till sitt förfogande. Det råder kö till parkeringsplatserna. Smart Park står för parkeringsservicen. I övrigt finns gästparkering utanför port 23 samt bakom tvättstugan. Det finns även 2 platser i höjd med port 11. 

Tvättstuga
Föreningen har en fin, fristående tvättstuga i linje med port 25 – längst upp på Svetsarvägen. Den består av tre bokningsbara grupper med 3 maskiner i varje grupp, en torktumlare samt ett torkskåp. Man bokar tvättstuga via nätet eller i tvättstugans förhall. Det går att tvätta dygnet runt.

Kabel-
TV & bredband
Svetsaren har ett grundutbud av tv-kanaler som ingår. Vill man utöka kanalutbudet eller behöver bredband så tecknar man ett avtal via Tele2 eller Telenor som i sin tur skickar all nödvändig utrustning. Huset är också utrustad med fiber som är indraget i varje lägenhet.

Gemensamma utrymmen 
Tvättstuga utrustat med 3 st tvättmaskiner, 1 st torktumlare samt 1 st torkskåp. 2 st lokaler som de boende kan låna för fest, möten eller andra aktiviteter. Cykelrum i anslutning till porten. 

Mer info om lokaler finner ni i länken nedan;
https://www.hsb.se/stockholm/brf/svetsaren/om-foreningen/foreningslokaler/ 

Område

Allmänt om området 
Välkommen till ett område att trivas i, belägen vid Mälarens strand och med skogen tätt intill. 
Behagligt promenadavstånd till bad, strandpromenader, naturreservat, idrottsplats med fotbollsplaner, hockeyrink och friidrottsbanor, centrum med affärer och annan service. Biograf och bibliotek finns i Folkets Hus i Kallhäll centrum. 

I Kallhäll centrum finns mataffärer, restauranger och cafeér. Service såsom post, frisörer, skönhetsalonger, Apotek och spelombud. Vårdcentral finns i direkt anslutning till centrum. För den som gillar att träna finns både Friskis och Svettis vid Bolinder Strand och Forma träningscenter ovanför vårdcentralen. Vid Bolindervallen finns hockeyhall, tennishall, friidrottsanläggning och fotbollsplaner. Till Kallhällsparken kan man ta med sig sina vänner för att spela kubb, brännboll eller ha en picknick.

Kommunikationer
Från Kallhäll tar du dig snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Modern och utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar dig ca 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår även ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Svetsarvägen 11, 8 tr

 • Postnummer

  176 73

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  1961-1963

 • Balkong

  Inglasad balkong

 • Förråd

  Vindsförråd om ca 6 kvm

 • Tv/internet

  Kabel-TV via tele2

 • Lägenhetsnummer

  99-9105-2-191-6

 • Lägenhetsnummer LMV

  1802

 • Våning

  8 av 8

 • Hiss

  Ja

 • Kommentar

  Stor hiss

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  2 333 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme, vatten & kabel-TV (basutbud)

 • Andelstal, ägande

  0.20881 %

 • Andelstal, förening

  0.20881 %

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  136kWh/m2ochår

 • Energiklass

  E

 • Registrerad

  2018-06-12

Förening

 • Förening

  HSB Svetsaren

 • Org.nr

  713200-0923

Storlek

 • Boarea

  39,2 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

tor 19/5, 17:45 - 18:30

Förhandsvisning, anmälan krävs!

sön 22/5, 11:30 - 12:15

Välkommen på visning

a2e5057b-ca67-4df2-ab07-a87a7d5374a6
DAA3BEB9-7740-46AB-A099-8B34CB2BDC75
e0282f00-dbab-40c9-9226-943e00eb3e8d
350C9222-13E9-4BC6-B03C-716379EF88CE
7b5f3dfb-2a50-4f18-b458-c06367ae49a9

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

planskiss svetsar

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow