Stockholm

Stockholmsvägen 2, 2 tr, Gamla Enskede

BUD

3 Rok

68.9 Kvm

4 089 kr/mån

Våning 2 av 2

*KOMMANDE PÅ MARKNADEN*
På våning två av två finns denna charmiga tre rummare om 68.9 välplanerade kvadratmeter på omtyckta Stockholmsvägen, i hus byggt år 1925. Här slås du av vackra detaljer såsom stuckaturer, spröjsade fönster med spanjoletter som ger lägenheten en romantisk atmosfär samt trägolv. Här bor du nära naturen i Gamla Enskede med parker och bekvämligheter runt knuten.
Välskött förening och nyligen stambytt fastighet. Måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Beskrivning

Interiör

Entré
Välkomnande trevlig hall med goda möjligheter att hänga av sig sina ytterkläder och skor. Invid hallen finns en praktisk klädkammare som optimerar förvaringen i bostaden. Vidare i hallen finns det rymligt med plats för möblering och förvaring om man skulle önska det. Bostaden har genomgående trägolv och väggar målade i en behaglig ljusgrå färg och erbjuder vackra detaljer så som vit dubbeldörr med glasparti in till vardagsrummet och stuckaturer vid taket. 

Vardagsrum
Stort sällskapligt vardagsrum med fint ljusinsläpp genom det stora fönstret och rymligt med plats för en stor soffgrupp och övrig möblering. I vardagsrummet finns även bra förvaring längs väggen, stora rymliga garderober med fina vita garderobsdörrar. 

Kök
Charmigt kök som är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, gasspis samt fläkt ovan. Köket erbjuder väldigt bra förvaring för köksredskap samt arbetsyta för matlagning. Här finns det även rymligt med plats för en matgrupp man kan avnjuta sina måltider vid. 

Sovrum
Stort trevligt sovrum som med fint ljusinsläpp genom det stora fönstret och erbjuder generöst med utrymme för en stor dubbelsäng, skrivbord och övrig möblering som önskas. Skulle man vilja ha mer förvaring så finns det plats för garderober i sovrummet. 

Sovdel / kontor
Trivsam sovdel med plats för en säng, skrivbord och övrig möblering. Detta rum kan även med fördel också användas som ett kontorsrum. 

Badrum
Stort helkaklat badrum utrustat med WC, dusch med ihopfällbara glasväggar, kombimaskin, stort handfat med kommod samt spegelskåp med belysning ovan. På väggar är det vitt kakel och grått klinker på golvet. 

Förening

Allmänt om föreningen
BF Plöjaren u.p.a är en bostadsförening i Stockholm som äger 1 fastighet med 23 bostäder, samtliga upplåtna med andelsrätt (1343 kvm) och hyr ut 5 st lokaler (388 kvm)Föreningens tomt innehas med tomträtt. Tomträttsavgälden uppgår 81 500 kr/år och omförhandlas nästa gång 2026-06-30. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa med styrelseansvarsförsäkring.

Ägande i föreningen
Delat ägande accepteras av föreningen.

Juridisk person
Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare.

Förråd
Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd med nyttjanderätt.

Genomförda renoveringar
2022 / 21 - Stambyte 
2020 /19 - Energideklaration
2018 - Byte till säkerhetsdörrar för alla lägenheter 
2018 - Byte till branddörrar för källare och vindsutrymmen 
2018 / 19 - Trapphusrenovering 
2016 - Radonmätning 
2016 - OVK
2013 - Fasadrenovering 
2013 - Fönsterrenovering 
2009 - Byte elstigar
2008 - Takrenovering

Planerade renoveringar
Byte av undercentral planeras ske inom ett par år samt åtgärder av ventilationen. Det handlar om att alla lägenheter behöver tilluftsventiler i vardagsrum och sovrum, offerter tas in och arbetet planeras ske år 2024. Föreningen behöver inte ta upp några nya lån för planerat underhåll då det finns pengar i kassan.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en tvättstuga på vinden. Föreningen har också en trevlig trä däckad uteplats med grill och utemöbler, på gården finns ett även ett gemensamt förråd för cyklar och barnvagnar.

Kabel-TV & bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Tele2. Det går även att ansluta sig till fibernätet via IP-only.

Parkering
Föreningen har 8 parkeringsplatser på baksidan av fastigheten mot en kostnad om 500 kr/månad. För närvarande är det kö, 11 personer. I övrigt råder boendeparkering i området, ett tillstånd från kommunen kostar 500 kr/mån och då kan man parkera på omgivande gator. 

Föreningens ekonomi
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. Avstämt med styrelsen 2023-10-13.

Kontroll information
Ovanstående information kommer från årsredovisning 2022 samt kontrollerat med styrelsen den 2023-10-13. Uppgifter som är av särskild vikt för spekulant bör kontrolleras med föreningen.

Indirekt nettoskuldsättning

Indirekt nettoskuldsättning: 482 922 KR

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningens årsredovisning 2022.

Område & kommunikation

I villastäderna från början av 1900-talet råder en speciell atmosfär som är fantastisk. Här har tillgängligheten gradvis utvecklats över åren samtidigt som lugnet och naturen har bevarats. Området är charmigt och omgivet av naturskön miljö, med gångavstånd till flera vackra parker, badplatser och de fridfulla områdena inom Skogskyrkogården, som är ett världsarv.

Området har också gott om utmärkta skolor, och det finns närhet till olika träningsmöjligheter samt Nackareservatet, som erbjuder elljusspår för dem som älskar utomhusaktiviteter. För trevliga utflykter kan man besöka Matateljén eller Gamla Enskedes matbod. Du hittar flera välsorterade livsmedelsbutiker i närområdet, och det finns lokala restauranger där du kan njuta av god mat, antingen på plats eller som take away.

För att ta dig in till centrum är det bekvämt att cykla eller promenera till någon av de två närliggande tunnelbanestationerna, Sandsborg eller Blåsut. För den bilburna är det även enkelt att ta sig runt med bil.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder ett helt unikt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5 000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Stockholmsvägen 2, 2 tr

 • Postnummer

  122 62

 • Rum

  3 rum och kök

 • Byggnadsår

  1925

 • Förråd

  1 st vindsförråd samt 1 st källarförråd

 • Tv/internet

  Tele2

 • Lägenhetsnummer LMV

  1201

 • Våning

  2 av 2

 • Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

 • Uppvärming

  Fjärrvärme

 • Avgift

  4 089 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme och vatten

 • Andelstal, förening

  5.10997%

 • Pantsättningsavgift

  525 kr/pantbrev

 • Överlåtelseavgift

  1313 kr

Energi

 • Energistatus

  Utförd

 • Energiprestanda

  154kWh/m2ochår

 • Energiklass

  F

 • Registrerad

  2020-02-24

Förening

 • Förening

  BF Plöjaren U.P.A

 • Org.nr

  702001-6858

Storlek

 • Boarea

  68.9 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

01c94525-a67a-42b5-b49f-1830f5a36261
a06dd3bf-0517-4739-9891-848895f9d239
9d9f49c6-b387-435f-859e-b2e5d8ec2345
404de319-50ce-46b1-9d72-c11a6d19b494
ae3d109b-6a76-4d95-a670-54001fc99190

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

planskiss

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow