Norrtälje

Stockbyvägen 3, Riala

2 750 000 KR

4 Rok

80 Kvm

2 399 kr/mån

HÄST PÅ KÖPET! Köper ni innan 30 juni får ni en häst på köpet, värde upp till 100.000 kr. Önskar ni hellre tillval för 100.000 kr (parhusen) eller 50.000 kr (lägenheterna) går det lika bra.

Unikt koncept där ni bor med alla faciliteter och bekvämligheter man önskar och samtidigt med direkt närhet till naturen. Jakt och fiskemöjligheter samt närheten till hästhagar och ängar.

Projektet omfattar totalt 16 bostäder.
10 st parhus, 164 - 198 kvm, 6 rum, 3 badrum, 2 plan, bastu, terrass om ca 35 kvm.
6 st lägenheter, 80 - 100 kvm, 4-5 rum, öppen spis, loft, terrass/uteplats. Fri uthyrning och juridisk person accepteras.

Lanthandel kommer finnas i området. Inflyttning Q4 2024.

Mer info finns på sollidenpark.se

Beskrivning

Interiör

Varmt välkommen till Solliden Park. Här byggs ett nytt bostadsområde i en lantlig miljö men med nära kontakt till storstaden.

Husen planeras med naturen i åtanke. Lägenheterna är 4 rok på 80 kvm eller 100 kvm byggda med moderna byggmetoder i trä, välisolerade samt med energieffektiv uppvärmning genom vattenburen golvvärme. Ventilationen har värmeåtervinning (FTX) och på taken sitter det solceller. Invändigt är husen designade i klassiska naturfärger och med väl valda materialval. 

I husen bor du bekvämt med alla de faciliteter som krävs. Stora härliga sällskapsutrymmen med kök och vardagsrum med eldstad, sovrum samt härliga utomhusmiljöer. Välutrustade badrum och välplanerade förvaringsytor.

Lägenheterna kommer vara 80 kvm eller 100 kvm + terrass/uteplats. Avgifter på 2.399 kr/mån och 2.999 kr/mån. Pris för 100 kvm är 3.350.000 kr

Mer information om projektet finns på www.sollidenpark.se samt under "Dokument" där ni kan se materialval mm.

Informationen här och på projektets hemsida samt i säljmaterialet är ej helt fastställt och avvikelser kan komma att ske.

 

Området

På Solliden Park har du det gröna gräset under fötterna och den vackra naturen runt husknuten. Du bor på landet med närhet till stadslivet, endast ca 1 timme med bil till Stockholms innerstad och endast 30 minuter till Norrtäljes härliga stadskärna med butiker, mataffärer och restauranger.

I Solliden Park finns det gott om utomhusaktiviteter för dig att utnyttja i alla väder. En solig dag står Sättras Samfällighets privata pool öppen för alla i hela området. Med vackra skogar, härliga vattendrag och spännande djurliv i direkt närhet är Solliden Park en plats för dig som letar efter lugnet i vardagen. För den jaktintresserade finns härliga naturområden att utforska med ett rikt djurliv. Vackra badsjöar bara en kort promenad bort. Har du tur så kanske du till och med lyckas dra in några härliga kräftor till middagen i kvällssolen. I Solliden Park finns det nämligen gott om fiskedrag för den lyckosamme.

Lanthandel

Det kommer finnas en lanthandel i området som är öppen dygnet runt. Allt du behöver är din mobiltelefon! Solliden Park har i samarbete med lifvs.se skapat denna möjlighet, inte enbart för dig som bor i här utan för hela närområdet.

Fakta
 • Ägandeform

  Småhus - Bostadsrätt

 • Adress

  Stockbyvägen 3

 • Postnummer

  761 13

 • Rum

  4 rum och kök

 • Byggnadsår

  2024

 • Avgift

  2 399 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  (Uppskattad avgift)

Förening

 • Förening

  Brf Solliden Park

 • Org.nr

Storlek

 • Boarea

  80 Kvm

 • Kommentar

  Uppskattad yta.

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

mån 10/6 17.00 - 18.00

OBS! Visning på vårt kontor, Biblioteksgatan 29 i Stockholm. Föranmälan krävs.

787-Prime Construction Solliden Park Bedroom WEB
787 Prime Construction-Solliden Park View 04 WEB
787-Prime Construction Solliden Park Bathroom WEB
Kök mot matsal
787-Prime Construction Solliden Park Exterior WEB

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

Stockbyva?gen 3 entre? copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow