Norrtälje

Stockbyvägen 3, Riala

5 495 000 KR

6 Rok

196 Kvm

Helt unikt hästgårdskoncept i bostadsrättsform som passar lika bra som fritidsboende som permanent boende. Här bor man med alla faciliteter och bekvämligheter man önskar och samtidigt med direkt närhet till naturen. Jakt och och fiskemöjligheter samt närheten till hästarna och det vackra stallet med tillhörande hage kommer vara tilltalande för många. Projektet omfattar totalt 10 st bostäder. Husen kommer vara ca 196 kvm och lanthandel kommer finnas i området. Juridisk person accepteras.

Beskrivning

Interiör

Varmt välkommen till Brf Solliden Park. Här byggs ett nytt bostadsområde i en lantlig miljö med nära kontakt till storstaden.

Husen planeras med naturen i åtanke. Parhusen om ca 196 kvm är byggda med moderna byggmetoder i trä, välisolerade samt med energieffektiv uppvärmning genom vattenburen golvvärme. Ventilationen har värmeåtervinning (FTX) och på taken sitter det solceller. Invändigt är husen designade i klassiska naturfärger och med väl valda materialval. 

Närheten till hästarna och det vackra stallet med tillhörande hage är tilltalande för många. Har barnen i familjen alltid önskat sig en häst, eller är det kanske hela familjen som längtar efter ett liv med djur? Som boende i Solliden Park är det inte längre en dröm utan en verklighet. Är du däremot inte intresserad av häst, men av naturen, fiske, golf eller bara nybyggt bekvämt boende är Solliden Park ändå rätt. Möjligheterna finns där, du avgör hur mycket, eller lite du vill ta del av dem.

I husen bor du bekvämt med alla de faciliteter som krävs. Stora härliga sällskapsutrymmen med kök och vardagsrum med kamin, flertalet sovrum samt härliga utomhusmiljöer. Välutrustade badrum med bastu och välplanerade förvaringsytor.

Juridisk person accepteras.

Mer information om projektet finns på brfsollidenpark.se 

Informationen här och på projektets hemsida samt i säljmaterialet är ej helt fastställt och avvikelser kan komma att ske.

 

Området

På Solliden Park har du det gröna gräset under fötterna och den vackra naturen runt husknuten. Du bor på landet med närhet till stadslivet, endast ca 1 timme med bil till Stockholms innerstad och endast 30 minuter till Norrtäljes härliga stadskärna med butiker, mataffärer och restauranger.

I Brf Solliden Park finns det gott om utomhusaktiviteter för dig att utnyttja i alla väder. En solig dag står Sättras Samfällighets privata pool öppen för alla i hela området, för den hästintresserade är stallet med de tillhörande hagarna en självklar aktivitet i alla väder. Faktum är att stallet och hästarnas närvaro är något av ett kännetecken för Solliden Park. 

Vackra skogar, härliga vattendrag och spännande djurliv är Solliden Park en plats för dig som letar efter lugnet i vardagen. För den jaktintresserade finns härliga naturområden att utforska med ett rikt djurliv nära inpå vardagen. Med hästhagen utanför huset och de vackert belägna ridstigarna som sträcker sig runt området är en mysig ridtur i skogen aldrig långt bort.

Vackra badsjöar bara en kort promenad bort. Har du tur så kanske du till och med lyckas dra in några härliga kräftor till middagen i kvällssolen. I Solliden Park finns det nämligen gott om fiskedrag för den lyckosamme.

Efter en lång dag i skogen, på stranden eller hästryggen kan du ta det lugnt på husets terrass där det även finns gott om plats att bjuda in till festliga middagar med släkt och vänner. Den trevliga grillytan bjuder in till härligt umgänge och har du missat något till kvällens middag kan du vara lugn, Sollidens lanthandel ligger nämligen precis runt hörnet, och den är öppen dygnet runt.

Lanthandel

Det kommer finnas en lanthandel i området som är öppen dygnet runt. Allt du behöver är din mobiltelefon! Brf Solliden Park har i samarbete med lifvs.se skapat denna möjlighet, inte enbart för dig som bor i föreningen, utan för hela närområdet.

Brf Solliden Park har tillgång till heltäckande fastighetsskötsel, såväl yttre som inre.

Den yttre skötseln - ingår i avgiften och innefattar gräsklippning, trädgårdsskötsel, snöskottning och allmän rondering (utan åtgärder) av fastigheterna. Med andra ord, om någonting är trasigt eller behöver tillsyn kan fastighetsskötaren göra en felanmälan direkt i boende-appen, så att Brf Solliden Park därefter kan fatta informerade beslut kopplade till sitt långsiktiga underhåll av fastigheterna. De boende kan självklart själva även göra felanmälningar via appen.

Den inre skötseln – ingår ej i avgiften men finns som tillägg precis när du behöver det. Behöver du hjälp att sätta upp den där tavlan eller gardinerna? Som medlem i föreningen kan du enkelt använda appen för att boka hjälp av en hantverkare till en låg avgift.

Fakta
 • Ägandeform

  Småhus - Friköpt

 • Adress

  Stockbyvägen 3

 • Postnummer

  761 13

 • Rum

  6 rum och kök

 • Byggnadsår

  2021

Storlek

 • Boarea

  196 Kvm

 • Kommentar

  Uppskattad yta.

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

MTU3ODk4MTEuanBndzEwMjRoNTc2bWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==
MTU3ODk4MTMuanBndzEwMjRoNTc2bWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==
MTU3ODk4MDMuanBndzEwMjRoNTc2bWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==
MTU3ODk4MDEuanBndzEwMjRoNTc2bWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==
MTU3ODk4MDUuanBndzEwMjRoNTc2bWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

MTU4MzUyMTcuanBndzkwNWgxMjgwbWluc2lkZXIwczB1MGIwdA==

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow