SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Fagersta

Stabäck 1:12, Ängelsberg, Fagersta

295 000 KR

1 Rok

30 Kvm Boarea

1580 Kvm Tomtarea

Drömmen om ett äkta gammaldags torp i bergslagen kan bli sann! Nu finns möjligheten att förvärva detta enkilt belägna och underbart pittoreska lilla torp med enklaste standard i Stabäck, bara ett stenkast från Världsarvet Engelsbergs bruk i Västmanland. Här infinner sig känslan av att tiden stannat i en annan, lugnare era där själen kan få ro. Här finns elektricitet indraget men för övrigt är det gammaldags sätt som gäller med vedspis och utedass. Hall, storstuga & sovrum i ett plan, och dessutom möjlighet att ta vara på och utveckla vindsvåningen. På tomten finns även en nyare byggnad som inrymmer utedass och förråd. Dessutom finns en byggnad gjord av en äldre tågvagn som inrymmer ett extra trevligt gästrum. Här finns chansen att få odla och skapa sin egen sommardröm och leva äkta gammaldags torparliv, men ändå med närhet till civilisationen för butiker och service. Ett torp att förälska sig i! Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow