SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Uppsala

S:t Göransgatan 24B, Fålhagen

2 395 000 KR

2 Rok

44.5 Kvm

2 767 kr/mån

Våning 3

Högst upp i huset finner ni denna topp renoverade tvåa om 44,5 kvm med balkong i sydvästläge i populära Fålhagen. Bostaden erbjuder mycket fint kök med (all maskinell utrustning 2021) diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Ett stort vardagsrum med plats för större soffgrupp, matplats och ev liten kontorsplats. Bostaden har ett sovrum med förvaring, ett vackert och nyrenoverat badrum med microcement och öppen inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter.
Nu har ni chansen, denna bostad bör upplevas på plats! Vi ses på visningen. Varmt välkomna!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow