SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Vallentuna

Skördevägen 1, Vallentuna

1 995 000 KR

2 Rok

50 Kvm

3 394 kr/mån

Våning 3 av 3

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade tvåa om 50 kvm. Hörnlägenhet, högst upp med en fantastisk balkong i soligt läge!

Solid välskött äkta förening med låg belåning som äger marken. Föreningen har genomfört omfattande renoveringar av fastigheten och stambytet genomfördes 2012/2013.

Bostaden har en social och öppen planlösning, ett rymligt vardagsrum med separat kök och bra arbetsytor, gott om förvaring samt plats för matgrupp.
Med sitt centrala läge erbjuds gångsavstång till Vallentuna Centrum och ett generöst utbud av restauranger, livsmedelsbutiker, goda kommunikationer, gym och mycket mer. Vallentuna erbjuder natur, badsjöar, skog och det välkända Vallentuna Gym& sim. Vallentuna IP med ishall samt förskolor, skolor och gymnasium
Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow