SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Skånegatan 81, Nytorget / SoFo

3 995 000 KR

2 Rok

44 Kvm

1 709 kr/mån

Våning 2,5

På bästa adress vid Nytorget saluförs nu denna underbara tvårummare. När du kliver in i porten vid populära Nytorget så möts du av lugn och tystnad. På ett eget våningsplan med balkong i västerläge emot den lugna innergården finner ni en fantastisk lägenhet som bjuder på ca 3.10m i takhöjd, bevarad charm och samt ett naturligt lugn. Väldigt lågt belånad äkta förening som äger marken och har dolda tillgångar. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow