SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Sankt Göransgatan 102, 5 tr, Kungsholmen

3 795 000 KR

2 Rok

45 Kvm

2 518 kr/mån

Våning 5 av 7

Varmt välkommen till denna insynsfria bostad högt upp i huset med ytterst välplanerade 45 kvadratmeter på Kungsholmen. Lägenheten erbjuder ett separat kök och modernt vardagsrum. Mysigt och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sovrumsmöbel och garderob. Här bor du med en rogivande vy från franska balkongen i soligt sydväst läge över parken och Sankt Görans kyrka samtidigt som du har tunnelbanan precis utanför bostaden. Några minuter bort finns Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med sitt rika serviceutbud. I närområdet finns också flera grönområden och promenadvägar längs vattnet. En otroligt mysig innergård finns i föreningen, vilken är perfekt för aktiviteter året om. En genomtänkt bostad som måste ses på plats.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow