SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Russinvägen 5, Hökarängen

2 100 000 KR

1 Rok

25 Kvm

3 394 kr/mån

Varmt välkomna till denna fina bostad med ett rymligt loft och en stor uteplats i sydväst. Lägenheten är i genomgående gott skick med genomgående hög standard för badrum, kök och ytskikt. Här har ni bekvämligheter såsom tvättpelare och diskmaskin.Tack vare lägenhetens generösa takhöjd har ni en härlig rymd i kök och vardagsrum. Loftet har också en bra takhöjd om ca 1,65 m och nyttjas idag som sovrum och tv-hörna. Ut mot uteplatsen har ni stora fönster med generöst ljusinsläpp. Nuvarande ägare har ett källarförråd med nyttjanderätt i dagsläget.

Föreningen kan godkänna juridisk person. Här bor ni bekvämt endast ett par minuter från t-bana och Hökarängens pittoreska centrum omgivet av små affärer, restauranger och caféer.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow