SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Nynäshamn

Rosenborg 12, Fagervik Sorunda

2 495 000 KR

2 Rok

51 Kvm Boarea

36 Kvm Biarea

2020 Kvm Tomtarea

ACCEPTERAT PRIS! Först till kvarn... Underbart lantligt boende i natursköna Sorunda! Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en synnerligen trivsam bostad med stor grönskande tomt, attefallshus med förråd och nybyggt gästrum. Fastigheten ligger lättillgängligt nära Sorundavägen, med busshållplats med tre linjer i olika sträckningar. Nära bostaden finns även populär förskola samt vacker badplats vid Fagersjön. Här bor man på historisk mark och värdefull natur inpå knuten, många vackra vandringsleder och fornlämningar skapar en känsla av historiens vingslag och harmoni. Fiber är under uppstart i området. Ett boende i Sorunda innebär möjlighet till en modern livsstil som ger plats åt verklig livskvalitet Kontakta mäklaren för mer information. Fiber finns i området att ansluta sig till om man vill. Måste ses. Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkomna!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow