SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Rålambsvägen 29, 3 tr, Kungsholmen

4 750 000 KR

2 Rok

54 Kvm

3 404 kr/mån

Våning 3 av 7

Välkommen till denna vackra och ljusa funkistvåa om 54 kvm högt upp i huset med solig balkong i söderläge. Bo i solid förening med låg belåning där de större renoveringarna är utförda. Lägenheten är välplanerad och har en social planlösning. Bostaden har renoverats med respekt för att bevara tidsenlig charm och har även fina detaljer såsom genomgående parkettgolv och serveringsskåp i original. Ett modernt och fint kök renoverades 2017 i samspel med byggnadsåret.

Detta är ett insynsskyddat boende med fönster i två väderstreck, ljusa väggar, goda förvaringsmöjligheter och ett underbart ljusinsläpp. Utanför porten kan ni ta del av en grönskande och lummig stadsdel med natursköna badklippor, bryggor och vackra parker med goda kommunikationsmöjligheter. Samtidigt finns det närhet till shopping och storstadspuls om så önskas.

Lägenheten måste upplevas på plats.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow