SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Peter Myndes Backe 22, 5 tr, Södermalm

6 250 000 KR

3 Rok

73 Kvm

4 739 kr/mån

Våning 5 av 7

Ytterst välplanerad trea högt upp i huset med absolut toppläge på Södermalm. Stor balkong i soligt västerläge med sol från tidig eftermiddag till sen kväll med plats för utemöbler och växter. Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två väderstreck. Social och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet samt rikligt med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Stort kök med gott om förvaring och arbetsyta och två rymliga sovrum med plats för förvaring, skrivbord och dubbelsäng. Stilfullt helkaklat badrum med ljusinsläpp från fönstret. Lägenheten har gott om förvaring i form av flertalet garderober. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow