SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Parmmätargatan 22, 1,5 tr, Kungsholmen

2 295 000 KR

1 Rok

20 Kvm

1 581 kr/mån

Våning 1,5 av 4

Ytterst välplanerad etta med absolut toppläge på Kungsholmen. Fungerande kakelugn som skapar charm i lägenheten och håller värmekostnaderna nere samt 3,4 m högt i tak och vackra trägolv. I allrummet finns det plats för soffgrupp, arbetsplats, läshörna, säng och matbord eller annan önskvärd möblering. Generöst med ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Stabil och välskött förening som äger marken. Välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow