SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Norrtälje

Östernäs Bryggväg 36B, Uppnäs

1 995 000 KR

1 Rok

40 Kvm Boarea

2766 Kvm Tomtarea

Just nu erbjuds unik möjlighet att förvärva denna mycket smakfulla och skärgårdsnära stuga i Uppnäs strax utanför Norrtälje. Stugan kombinerar lantligt naturskönt havsnära lugn men med trygghet och närhet till grannar och service. Även bekvämt pendlingsavstånd till både Norrtälje och Stockholm. Här finns bästa förutsättningar till att finna ro och livskvalitet och samtidigt smidigt sköta ett arbetsliv. Detta är verkligen ett möjligheternas hus då stugans byggnadsyta på ca 100 kvm är uppdelad i en bostadsdel, en inbyggd förrådsdel & en carport. Genom den mycket stora förrådsdelen som är integrerad i huskroppen öppnas rent tekniskt en möjlighet att bygga om & omvandla förrådsdelen till boarea genom att öppna upp och integrera denna med nuvarande bostadsdel. Denna fastighet med modern ljus & fräsch interiör är verkligen optimal för Dig som söker ett boende som kan utvecklas och fylla skiftande behov över tid. Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow