Norrtälje

Östernäs Bryggväg 36B, Uppnäs

1 995 000 KR

1 Rok

40 Kvm Boarea

2766 Kvm Tomtarea

Modernt och lantligt i Roslagens famn! Just nu erbjuds unik möjlighet att förvärva denna mycket smakfulla och skärgårdsnära stuga i Uppnäs strax utanför Norrtälje. Stugan kombinerar lantligt naturskönt havsnära lugn men med trygghet och närhet till grannar och service. Även bekvämt pendlingsavstånd till både Norrtälje och Stockholm. Här finns bästa förutsättningar till att finna ro och livskvalitet och samtidigt smidigt sköta ett arbetsliv. Detta är verkligen ett möjligheternas hus då stugans byggnadsyta på ca 100 kvm är uppdelad i en bostadsdel, en inbyggd förrådsdel & en carport. Genom den mycket stora förrådsdelen som är integrerad i huskroppen öppnas rent tekniskt en möjlighet att bygga om & omvandla förrådsdelen till boarea genom att öppna upp och integrera denna med nuvarande bostadsdel. Denna fastighet med modern ljus & fräsch interiör är verkligen optimal för Dig som söker ett boende som kan utvecklas och fylla skiftande behov över tid. Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Fastighet

Smakfull och diskret byggnad i trä på plint med liggande träpanel målad i vacker gul nyans med vita detaljer. Taket är belagt med praktisk svart plåt med tegelprofil. 2 & 3 glasfönster. Byggnaden är ursprungligen uppförd 2015 på annan plats  men flyttades och återuppfördes här 2021 och kompletterades då med nytt smakfullt och fullt utrustat kök och fräscht kaklat badrum. Ryggåstak i hela bostadsbyggnaden skapar en härlig rymd. Byggnaden har en total yttre byggnadsarea på ca 100 kvm varav bostadsdelens bostadsarea utgör ca 40 kvm. Utöver bostadsdelen utgörs byggandes fulla längd av dels ett inbyggt förråd på hela ca 35 kvm, och därefter en rejäl carport-del på ca 18 kvm. Förrådsdelen skulle tekniskt sett och med relativt enkla insatser kunna isoleras & öppnas upp mot bostadsdelen, och på så sätt utöka bostadsarea avsevärt med åtskilliga extra kvadratmetrar. Stor, härlig och lättillgänglig tomt på hela 2766 mvm som det går att skapa det mesta av utifrån den framtida ägarens behov och intressen. Tack vare sitt fria och öppna läge badar tomten dessutom i solljus många timmar under vackra dagar.

Interiör

Hall:

Stor, ljus och välkomnade hall med gott om möjligheter att skapa förvaring. Grå väggar och ljust tak. På golvet i hela hallen ligger ett praktiskt grått klinkergolv. Redan här i entrén sätts tonen för husets otroliga rymd genom att man direkt läger märke till det pampiga ryggås-taket med ljus träpanel som skapar en härlig luftighet och takhöjd igenom hela bostaden.

Kök:

Snyggt och mycket praktiskt arbetskök där inget saknas. Vita skåpluckor och skåp med vitrindel. Rostfria blandare & vit kombinerad kyl/frys. Bänkskiva i trä. Ugn med rostfria detaljer, keramikhäll samt köksfläkt med kåpa i modern rostfri look. Vackert trägolv i köket som löper vidare ut i sällskapsdelen. 

Storstuga/Vardagsrum:

Mycket generös  social yta med vackert trägolv och underbar takhöjd som bider samman huset till en harmonisk helhet. Öppen planlösning mot kök och hall, samt en stor alkovdel lämplig att nyttjas antingen som en avskild sovrumsdel eller för att skapa en privat mysig soffhörna. Mycket stora möjligheter att möblera på olika vis och på så sätt och anpassa eflter egna behov. Ljusa vita väggar med inslag av mörkare fondtapet.

WC/Badrum

Fräscht kaklad WC med handfat  och rejäl duschhörna. Fönster som ger härligt ljusinsläpp.

Område

På ett verkligt attraktivt läge utefter Östernäs Bryggväg mellan Norrtälje och Kapellskär erbjuds nu denna tilltalande och smakfulla stuga/ compactliving-boende. Området är expansivt och ett boende här  kännetecknas av livskvalitet med modern lantlig skärgårdskänsla med närhet till alla bekvämligheter och behagligt pendlingsavstånd till Stockholm. Gott om sport och  rekreationsmöjligheter och naturupplevelser av världsklass. Endast en kort bit från boendet når man havet och turbåtar till bland annat resmål skärgården och Åland. Detta område är en verklig pärla i Stockholms närhet med många kreativa företag, bagerier och närproducerad mat som skapar stolthet och som ger avstamp för att denna bygd är redo att glänsa och växa in i framtiden.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen!

- Hittar Du en köpare till denna tomt får du ta del av mäklararvodet. För denna tomt utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS GA:12
GA1

Samfälligheter

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:11
samfallighet_10

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:8
samfallighet_9

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:7
samfallighet_8

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:6
samfallighet_7

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:5
samfallighet_6

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:4
samfallighet_5

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:3
samfallighet_4

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:2
samfallighet_3

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS S:1
samfallighet_2

Samfällighet NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-ÖSTERNÄS FS:9
samfallighet_1

Servitut

Avtalsservitut, Last
1, 2013-11-20

Avtalsservitut kraftledning, Last
0188IM-13/11047 - 1

Officialservitut utrymme, Last
0188-2018/265 - 1, 2019-12-05

Officialservitut utrymme, Last
0188-2018/265 - 2, 2019-12-05

Ledningsratt vatten och avlopp, Last
0188-2017/190 - 1, 2018-03-08

Ledningsratt optofiber, Last
0188-2017/190 - 2, 2018-03-08

Avtalsservitut avloppsanläggning, Förmån
D202000298965:1 - 1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, TOMTMARK TILL HELÅRSBOSTAD (210) (210)
Byggnad, totalt värde: 0 kr
Mark, totalt värde: 503 000 kr ().
Summavärde: 503 000 kr

Taxeringsår: 2020

Fakta
 • Ägandeform

  Fritidshus - Friköpt

 • Adress

  Östernäs Bryggväg 36B

 • Postnummer

  761 94

 • Rum

  1 rum och kök

 • Byggnadsår

  2015/2021

 • Kommentar

  Flyttad och återuppförd på denna tomt 2021

 • Fönster

  2-glas och 3-glas

 • Byggnadstyp

  1 plans fritidshus

 • Uppvärming

  Direkt el

 • Energiventilation

  Självdrag

 • Fasad

  Trä

 • Tak

  Plåt

 • Loftvåning

  Trä

 • Stomme

  Trä

 • Skorsten

  Betong

 • Kommunalt vatten

  Gemensamt vatten och avlopp

 • Plåtarbete

  Plåtisol

 • Grund

  Plintar

 • Allmänt skick

  Normalt

 • SV

 • Taxeringsvärde tomt

  503 000

 • Taxeringsvärde totalt

  503 000

 • Taxeringsår

  2020

 • Taxeringskod

  210

 • Fastighetsavgift

  5 030

 • Pantbrev, antal

  1

 • Pantbrev, summa

  2 400 000

Energi

 • Energistatus

  Behövs ej

 • Energiklass

Storlek

 • Boarea

  40 Kvm

 • Kommentar

  Ca 40 kvm BOA. Resterande del av byggnadens totala byggarea på ca 100 kvm utgörs av inbyggt förråd på ca 30 kvm, samt en carport.

 • Tomtarea

  2 766 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

Östernäs Bryggväg 36B 17
Östernäs Bryggväg 36B 26
NorrtäljeTips
Östernäs Bryggväg 36B 19
Östernäs Bryggväg 36B 16

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

Östernäs Bryggväg 36B copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow