SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Strängnäs

Orrvägen 5, Mariefred

3 800 000 KR

4 Rok

120 Kvm Boarea

2979 Kvm Tomtarea

Nu saluförs denna underbara enplansvilla med pool på stor insynsskyddad tomt. Yteffektivt hus med fräscha materialval, enormt soldäck om ca 270 kvm och endast 5 min gångväg till Mälaren där båtplats är garanterad. Används idag som året-runt-boende men detta är även det perfekta sommarhuset, endast 45 min bilfärd från Stockholm City! Välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow