SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Sandviken

Öjaren-Boön 5, Högbo

1 995 000 KR

3 Rok

74 Kvm Boarea

2162 Kvm Tomtarea

Nu saluförs äntligen denna unika fritidshusfastighet på vackra och attraktiva Boön i sjön Öjaren! Mycket välskött friköpt fastighet i optimalt västligt läge med såväl huvudbyggnad, gästhus, bastu, bryggor och flera andra byggnader som tillsammans skapar en underbar sammanhållen idyll för nöje, livskvalitet och naturnära rekreation. Denna fastighet är en av få som har sol hela dagen.
Fastigheten har ett privat och enskilt läge samt nås på endast ca 3 minuters båtfärd från fastlandet. Huvudbyggnad med stor sällskapsyta, badrum, kök och sovrum, samt fristående gästhus med ytterligare två stora sovrum. Därtill bland annat vedeldad bastu med panoramavy över vattnet, öppen spis, vinkällare, flera uteplatser och körsbärsträd samt äppelträd på vacker friköpt tomt. Detta unika läge måste verkligen upplevas på plats! Välkomna att boka visning 27/5, kontakta ansvarig mäklare.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow