SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Nynäsvägen 315, Gamla Enskede

3 695 000 KR

2 Rok

61 Kvm

4 610 kr/mån

Våning 1

Varmt välkomna till denna sociala och trivsamma tvårummare med två kakelugnar och genomgående planlösning! Mycket välskött och lågt belånad förening med endast 2 244 kr/kvm i belåningsgrad. Här har ni en smart planerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort fint sovrum mot vacker gård och generöst med förvaring. Se gärna vår alternativa planlösning för att få till ett mindre sovrum/kontor. Genomgående för bostaden är en hög standard av både kök och badrum, insynsskyddat och ljudisolerat samt gott om förvaring, utöver förvaringen i bostaden disponerar nuvarande ägare även 3 st förråd med nyttjanderätt varav 2 st i källaren om ca 3,8 kvm och 5,9 kvm och ett på vinden om ca 16 kvm. Bostaden erbjuder flertalet charmiga originaldetaljer från fastighetens byggår såsom fönster med spröjs, speglade dörrar, 2 st kakelugnar varav ena är i bruk, fina trägolv och en generös takhöjd.

I hjärtat av attraktiva Gamla Enskede finner ni denna pärla. Här har ni ett rikt utbud av restauranger såsom Matateljen, Gamla Enskede Matbod, Tomatis och Delselius Bageri. Utöver lokala favoriter har ni även bekvämligheter såsom Ica, apotek, Sandsborgsbadet och flertalet gym. Här har ni mycket goda kommunikationer tack vare Sandsborgs T-bana och cykelbana som snabbt tar er in till City. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow