SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Sigtuna

Myntvägen 23 A, Sigtuna / Munkholmen

5 200 000 KR

5 Rok

157 Kvm

4 400 kr/mån

Välkommen till natursköna och familjevänliga Munkholmen i Sigtuna, knappt 40 minuter från såväl Stockholm som Uppsala! Här bor du i ett nybyggt och högkvalitativt bostadsrättsparhus på två plan med närhet till naturen och Mälarens strandkant med möjlighet till bad- och båtplatser. Denna rymliga två-våningsbostad har allt en familj kan önska sig. Fyra sovrum, två badrum, tvättstuga, garage & underbar uteplats/trädgård med uppbyggd altan med lyxig jacuzzi. Njut under de många soltimmarna på altanen, eller spela boll på gräsmattan. Måste upplevas på plats, varmt välkommen hem!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow