SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Metargatan 13, 3 tr, Södermalm

2 995 000 KR

1 Rok

32 Kvm

1 746 kr/mån

Våning 3 av 3

Varmt välkomna till denna charmiga 30-talsdröm präglad av mycket välbevarade originaldetaljer! Denna vackra bostad tar dig tillbaka till 30-talet utan att tumma på kvaliteten. Bostaden är nu äntligen till salu efter 15 år med samma ägare. Lägenheten är väl omhändertagen och pryds av magiska dörrar målade i en äldre glansig färg och tidsenliga beslag, träparkett, en generös takhöjd och fina fönster med spröjs och spanjoletter. Köket utgör hjärtat av bostaden, ett klassiskt platsbyggt Canadakök inklusive en Olofström rostfri diskbänk med originalkran och en Gustavsberg kryddhylla. Arkitekten bakom Blecktornsområdet är ingen mindre än Per O. Hallman som även har ritat bland annat Diplomatstaden och Röda bergen. Per O. Hallman är en av våra stora svenska stadsplanerare och arkitekter, under 1900-talets första decennier en klart lysande stjärna.

Här bor ni högst upp i fastigheten med rikligt ljusinsläpp från fönster i väster. Tack vare det höga, fria läget har ni en härlig utsikt mot både himlen och träden utanför. Metargatan har en trivsam småstadskänsla och är har ni äppelträd, körsbärsträd, smultron och tulplaner utanför dörren samt närhet till vatten, flertalet parker och en 4H-gård i närheten. I kombination med det centrala läget invid Sofo och Nytorget med brett utbud av restauranger, barer och caféer samt nära till Ringen Centrum med dess bekvämligheter får ni det allra bästa av båda världar. Redan idag är kommunikationerna mycket goda men det kommer att bli ännu bättre när Sofias T-bana färdigställs. Föreningen är välskött och har en stark ekonomi med låg belåningsgrad och en bra buffert i kassan. Varmt välkommen på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow