SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Maria Skolgata 87, 4 tr, Södermalm

4 950 000 KR

2 Rok

46 Kvm

3 118 kr/mån

Våning 4 av 6

Ytterst välplanerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck, stora vackra fönsterpartier och fönsterdörrar med franska balkonger. Fritt och insynsskyddat läge med fantastisk utsikt. I vardagsrummet finns det plats för soffgrupp, matbord eller annan önskvärd möblering. Välutrustat och modernt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Sovrummet inrymmer en dubbelsäng, sängbord samt garderobsektion med skjutdörrar som skapar förvaring. Stilfullt badrum med golv i granitkeramik Fjord Sand, utrustat med tvättmaskin, handdukstork samt vattenburen golvvärme. Huset byggdes år 2021 och är en stabil och äkta förening som äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow