SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lundagatan 38 B, Södermalm

4 000 000 KR

2 Rok

41 Kvm

2 094 kr/mån

Våning 2

Välkommen till ett fantastiskt läge att längta hem till, högt upp i huset med solig balkong och energigivande ljusinflöde från stora fönster. Det här är ett avskilt och grönskande område, högst upp på Skinnarviksberget med närhet till Långholmens bad och pulsen vid Hornstull. Här erbjuds en supersmart och mycket trivsam minitvåa för paret eller singeln med ljus och luftig atmosfär och bevarad trettiotalscharm. Varje kvadratmeter har nyttjats maximalt och ger ypperlig förvaring. Brf Marmorn är en av Stockholms största och äldsta föreningar, mycket välskött och lågt belånad. Här är det lätt att trivas med den vackert grönskande gården och det föreningen erbjuder i form av musikrum, hobbyrum och gästlägenheter.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow