SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lundagatan 37, Södermalm

3 650 000 KR

1 Rok

37 Kvm

2 637 kr/mån

Våning 1 av 5

Ytterst välplanerad och charmig sekelskiftesetta på attraktiv adress på Södermalm. Rikligt med ljusinsläpp från de stora, vackra och välvda fönsterpartierna. Högt i tak (ca 3,30 m), trappa upp till platsbyggt loft som är inrett med skrivbord, förvaring samt säng. Vackert trägolv i original, väggar målade i vitt samt stuckaturer i taket. Stilfullt kök med gott om förvaring i form av över och underskåp, skafferi samt utrustat med integrerad diskmaskin, kyl/frys och gasspis. Stilrent, helkaklat badrum med klinker i grått och kakel i vitt. Lägenheten har generöst med förvaring i form av rymlig klädkammare. Trivsam innergård inrett med utemöbler och växter. Äkta och stabil förening som äger marken. Varmt välkomna på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow