Sollentuna

Lingonvägen 22

7 995 000 KR

8 Rok

112 Kvm Boarea

112 Kvm Biarea

700 Kvm Tomtarea

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska villa med två stora terrasser i populära och natursköna Törnskogen! Här erbjuds två våningar med bland annat 5 sovrum, en walk-in closet, ett hobbyrum, separat tvättstuga, allrum med bar, fräscht helkaklat badrum, flera gästtoaletter samt garage. Ljust och trivsamt kök med en matplats. På ena terrassen finns en jacuzzi och utekök med grill som lyxar till det i vardagen. Påkostad uppväxt trädgård med grönska och färgprakt stora delar av året. Bostaden måste upplevas på plats. Varmt välkomna att höra av er om ni önskar komma på visning!

Beskrivning

Interiör

Entréplan 

Terrass
Välkomnande terrass i trall på framsidan av huset med sol från eftermiddag till kväll, rymligt med plats för loungemöbler, växter och dylikt. Från terrassen nås gräsmattan som erbjuder till lek och spring med gungställning och plats för studsmatta.

Entré

Trevlig välkomnande ljus hall, här finns det gott om plats för förvaring och att hänga av sig ytterkläderna tack vare den stora platsbyggda förvaringen. Grått klinker med golvvärme och målade väggar i ljusgrått. Övrigt golv i bostaden är genomgående parkettgolv. Fint ljusinsläpp i hela bostaden genom stora fönster. 

Vardagsrum
Stort sällskapligt vardagsrum, rymligt med plats för en stor matgrupp samt en stor soffgrupp. De stora nya fönsterpartierna tillsammans med de vitmålade väggarna inbjuder till ett ljus som måste upplevas på plats. Härifrån nås utgången till terrassens baksida med sol från morgon till kväll.

Kök
Stort modernt kök med plats för en matgrupp. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, induktionshäll samt fläkt ovan. Vita köksluckor, svart bänkskiva samt mosaik kakel ovanför bänkskivan, resterade väggar är vitmålade. Spottar i taket medför bra belysning i köket. Här finns det gott om förvaring för köksredskap.

WC
Invid hallen finns denna helkaklade WC med golvvärme, handfat, kommod samt spegel ovan. 

Badrum
Stort modernt helkaklat badrum utrustat med WC, golvvärme, dubbla handfat med stor kommod och spegel med belysning ovan, uppvärmningsbar handdukstork samt stor dusch med glasbetong-vägg. 

Master bedroom
Stort sovrum med väggar målade i härlig blå färg. Här finns det rymligt med plats för en stor dubbelsäng. Bra förvaring tack vare den stora inbyggda garderoben med skjutdörrar. Härifrån nås den stora terrassen på baksidan med insynsskyddat läge med sol från morgon till sen em/kväll.

Sovrum 2
Trevligt sovrum som idag används som ett barnrum. Rymligt med plats för sängar och annan möblering som önskas. Bra förvaring tack vare den inbyggda garderoben. Vitmålade väggar. 

Sovrum 3
Trevligt ljust sovrum, härifrån nås terrassen. Rymligt med plats för en dubbelsäng och övrig möblering, även i detta rum finns det bra förvaring tack vare den stora garderoben med skjutdörrar. Vitmålade väggar. 

Terrass
Fantastisk stor och lummigt inramad terrass av trall belägen på baksidan av huset med sol från morgon till kväll. Detta skapar en fridfull livskvalitet. Här finns det rymligt med plats för loungemöbler, matgrupp samt övrig möblering som önskas. På terrassen finns en jacuzzi samt ett utekök med grill som lyxar till vardagen. Påkostade rabatter som blommar från tidig vår till sen höst. Tänk dig att njuta en fridfull långfrukost ostört här under den vackert rosenbeklädda pergolan. Vidare från terrassen tar du dig till trädgården med uteförråd och gott om plats för lek på gräsmattan

Tomt
Mycket tilltalande och välplanerad tomt där varje del av den 700 kvm stora tomten känns genomtänkt och mycket tilltalande. Här har man skapat en uppväxt grön njutningsfylld oas med såväl prydnadsväxter som allehanda bärbuskar och fruktträd. Här finns äppel-, plommon-, fläderträd samt ett stort jordgubbsland. De platsbyggda odlingslådorna ger möjlighet till eget odlande där de idag finns en örtträdgård. Vackra påkostade rabatter med återkommande perenner skapar en fröjd för ögat från tidig vår till sen höst. Ett boende här är förenat med lugn, vardagslyx och livskvalitet. 

Nedreplan 

Allrum & bar 
Sällskapligt allrum med bardel. Rymligt med plats för en stor soffgrupp och tv. Här finns även en mysig öppen spis som är fullt fungerande. Trevligt att slå sig ner i soffan och avnjuta brasan. Spottar i taket, ena väggen i rummet är av vitt tegel och resterande är målade i grönt. 

Gästrum / Arbetsrum 
Rymligt sovrum för en dubbelsäng, kan med fördel även användas som ett arbetsrum. En fondvägg målat i grönt, resterade väggar målade i ljusgrått, spottar i taket. 

Tvättstuga
Stor tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare, vägghängt torkställ samt diskho Stor arbetsbänk med dold förvaring samt trådbackar.. Vitmålade väggar. 

Walk-in closet 
Fantastisk stor walk-in closet med bekväma garderober från IKEA samt hyllor att där man kan förvara skor eller väskor. Det finns mycket plats för förvaring av kläder. Vitmålade väggar.

Sovrum
Stort och trevligt sovrum med målade väggar i gråblått samt spottar längs med väggen. Här finns det plats för en stor dubbelsäng och annan möblering. Grå heltäckningsmatta på golvet. 

Hobbyrum 
Härligt hobbyrum som idag används som ett hemmagym. Det finns gott om plats för maskiner och fria vikter. I rummet finns även en hel garderobsvägg som medför bra förvaring. Härifrån nås också varmgaraget med optimal möjlighet för framtida generationsboende med egen ingång. Vitmålade väggar. 

Varmgarage 
Stort garage med plats för en personbil, på uppfarten finns ytterligare plats för en till tre personbilar. Det finns även plats för hyllor i garaget om man skulle önska ha förvaring. 

Området & Kommunikation

Lingonvägen är direkt anslutande till Törnskogens naturreservat, och fastigheten ligger utefter en återvändsgata med ingen genomfartstrafik.

Fantastiska Norrviken inbjuder till bad på sommaren och skridskoåkning på vintern, även Väsjöbacken ligger nära som erbjuder alpin skidåkning.

Från bebyggelsen i Vaxmora och Törnskogen finns ett nät av stigar. Den största stigen går från Vaxmora förbi Vaxmora torp till Törntorp och vidare norrut förbi Grönan. Längs Norrvikens strand går mindre stigar. Badplats nås i Norrviken via områdets egna strand. Här bor du i ett trevligt område med naturen runtomkring med härliga promenadstråk.

God tillgänglighet och närhet till förskolor och skolor, Vaxmora förskola, Törnskogen Pysslingen förskola men även Vaxmoraskolan f-6

Det går bra att åka kollektivt till Törnskogen. Från Sollentuna pendeltågstation går buss 527 till Törnskogsområdet. Det finns också busshållplatser längs Frestavägen. För den bilburna är det smidigt att ta sig in till stan med bil på ca 30 minuter. 

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB - Ett bättre mäkleri helt enkelt!

Fakta
 • Ägandeform

  Småhus - Friköpt

 • Adress

  Lingonvägen 22

 • Postnummer

  192 48

 • Rum

  8 rum och kök

 • Byggnadsår

  1975

 • Byggnadstyp

  Villa

 • Kommunalt vatten

  Kommunalt vatten året om / Kommunalt avlop

 • Taxeringsvärde fastighet

  2 386 000

 • Taxeringsvärde tomt

  2 320 000

 • Taxeringsvärde totalt

  4 706 000

 • Taxeringsår

  2021

 • Värdeår

  1975

 • Taxeringskod

  220

 • 34

 • Fastighetsavgift

  8 874

 • Pantbrev, antal

  10

 • Pantbrev, summa

  4 720 000

Storlek

 • Boarea

  112 Kvm

 • Biarea

  112 Kvm

 • Tomtarea

  700 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

sön 29/1, 12:30 - 13:15

Välkommen på visning

mån 30/1, 18:30 - 19:15

Välkommen på visning

47aae6f1-cac9-41b1-866d-943f72934f0a
5c5db18f-74d7-4525-b740-f761d31b66e5
2c9daac1-4926-41dd-8251-8d28324d8f60
6
7

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

2 PLANRITNINGAR

2

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

Anmäl till visning

  Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

  top arrow