SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Sollentuna

Lingonvägen 22

7 695 000 KR

8 Rok

112 Kvm Boarea

112 Kvm Biarea

700 Kvm Tomtarea

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska villa med två stora terrasser i populära och natursköna Törnskogen! Här erbjuds två våningar med bland annat 5 sovrum, en walk-in closet, ett hobbyrum, separat tvättstuga, allrum med bar, fräscht helkaklat badrum, flera gästtoaletter samt garage. Ljust och trivsamt kök med en matplats. På ena terrassen finns en jacuzzi och utekök med grill som lyxar till det i vardagen. Påkostad uppväxt trädgård med grönska och färgprakt stora delar av året. Bostaden måste upplevas på plats. Varmt välkomna att höra av er om ni önskar komma på visning!

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow