SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lindvallsplan 6, 3 tr, Södermalm – Hornstull

2 850 000 KR

1 Rok

30 Kvm

2 021 kr/mån

Våning 3 av 7

Ytterst välplanerad etta med absolut toppläge på Södermalm. Beläget i ett lugnt och tyst område med närhet till grönska samt restauranger och shopping. Generöst med förvaring i lägenheten med två garderober. Plats för soffa, matbord och dubbelsäng i allrummet. Lägenheten har rikligt med ljusinsläpp från större fönsterparti och fantastisk utsikt.
Högt upp i huset med fritt och insynsskyddat läge. Ljus och välkomnande rymlig hall med plats för avhägning och förvaring. Stilfullt kök med generöst med förvaring och arbetsyta samt plats för matbord. Stabil och välskött förening som är äkta och äger marken.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow