SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lindhagensgatan 139, 2 tr, Kungsholmen / Hornsbergs Strand

4 250 000 KR

2 Rok

49.5 Kvm

2 318 kr/mån

Våning 2 av 8

Välkommen till denna ljusa tvåa med stor & solig balkong mot grönskande innergård. 49,5 välplanerade kvadratmeter som erbjuder genomgående moderna inslag. Generös takhöjd och ett underbart ljusinsläpp. Vardagsrummet har härliga sällskapsytor med gott om utrymme för soffa, middagsbord samt övrigt möblemang. Härifrån når man den underbara balkongen och öppen planlösning mot köket. Detta skapar en öppen och inbjudande atmosfär där man kan umgås med familj och vänner. Köket är modernt och utrustat med spishäll, fläkt, diskho, kyl/frys, micro samt diskmaskin. Det rymliga sovrummet ger gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblering och har god förvaring i garderober & stor klädkammare. Stilfullt helkaklat badrum med kombimaskin. Bostaden har ett genomgående vackert parkettgolv och sobra färgtoner på väggarna. En genomtänkt och välplanerad bostad i solid förening. Välkommen på visning.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow