SÅLD

Den här bostaden har tyvärr redan blivit såld. Vill du veta mer om försäljningen går det bra att kontakta ansvarig mäklare, så hjälper vi dig. Vi kommer löpande ut med nya bostäder som är till salu. Håll utkik, så hittar du snart vad du söker!

Våra aktuella bostäder

Stockholm

Lindhagensgatan 104A, 2 tr, Kungsholmen / Stadshagen

5 895 000 KR

3 Rok

71 Kvm

3 694 kr/mån

Våning 2 av 6

Välkommen till en modern och nyrenoverad 3:a med stor härlig uteplats! Här finns ett stilrent kök med gott om arbetsyta samt förvaring. Anslutande matplats vid köket för större sällskap. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp med utgång till uteplats. Stort sovrum med god förvaring, fint ljus från fönster som vetter mot innergården. Mindre sovrum med plats för säng och gott om förvaring. Helkaklat badrum med tvättmaskin & torktumlare. Bostaden har stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp i dubbla väderstreck. Välskött förening med god ekonomi, garage i huset samt
gästlägenhet.

Slutpris:

Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor kring slutpriset.

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE

Har du frågor om den här försäljningen? Kontakta ansvarig mäklare genom detta formulär så återkommer vi så snart vi kan.

    Jag har tagit del av Ambassadörs integritetspolicy.

    top arrow