Bollnäs

Lenninge 9369

2 595 000 KR

5 Rok

101,6 Kvm

4 248 kr/mån

Våning 2 och 3

Herrgårdsliv i modern form! Nu äntligen saluförs denna nyproducerade etagelägenhet i fantastiska Lenninge Herrgård! Social öppen planlösning, generös takhöjd samt stora fönsterpartier gör att detta är något utöver det vanliga. Exklusiva materialval genom kök från Ballingslöv och klinkers i svart marmor. Stor balkong i bästa söderläge. Detta är en av flera individuellt utformade bostädet i detta projekt där anrika Lenninge Herrgård förädlas till högklassiga bostadsrätter Individuellt utformade lägenheter för livskvalitet med extra allt. Först till kvarn att välja din favorit bland ännu tillgängliga storlekar och planlösningar. Kontakta mäklaren för mer info och visning. Måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Beskrivning

Fastighet

Välkommen till Brf Lenninge Herrgård anno 1860 och dessa trevliga nyproducerade lägenheter med attraktiv planlösning och underbara balkonger/uteplatser. Ett boende utöver det vanliga! Här har det skapats totalt 10 bostadsrättslägenheter 1:or - 5:or i storlekarna 39 till 144,6 kvm. Lägenheterna har uteplats och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket blir den centrala platsen för umgänge med familj och vänner. Utöver detta finner du även ett duschrum i bra storlek med tvättmaskin och torktumlare. Materialvalen är stilrena och genomtänkta vilket ger en hemtrevlig och ombonad känsla med exklusiv touch.

Ett urval av planlösning ar från de tillgängliga lägenheterna presenteras bland bilderna i denna annons. Samtliga lägenheter är individuellt utformade så först till kvarn gäller. Herrgården är belägen med ett underbart lantligt och sjönära läge i Lenninge. Här har ni stora gräsytor, fina grönområden och badplats i avkopplande miljöer. Bollnäs centrum ligger ca 5 min bort med bil. På vinterhalvåret finns Bollebacken och Järvsö en kort biltur bort för den som vill ha skidåkning, downhill cykling eller andra naturupplevelser av världsklass . Busshållplats finns en kort promenad bort och i centrala Bollnäs finns möjligheter till tåganslutning.

 

 

Förening

Bostadsrättsföreningen bildades 2021. I föreningen finns 4 byggnader, herrgården, annexet, fd receptionen och Längan. Herrgården består av sex lägenheter. Maskinrum för värme och ventilation. Annexet och fd receptionen kommer att ha två lägenheter i vardera. Stor tomt på 33 050 kvm som gränsar ner mot sjön Varpen. Här finns stora gräsytor med många möjligheter. Parkeringsplatser till alla lägenheter. Månadsavgift 200 kr. Föreningen har för avsikt att teckna försäkring för bostadsrättstillägg.

 

Område

Där Voxnan möter Ljusnan i Lenninge ligger denna fantastiska fastighet med stora gräsytor, fina grönområden och badplats i avkopplande miljö. Vid Bolleberget finns bra skidåkning vintertid som passar hela familjen, både alpint, med funpark och längdspår. I Järvsö en kort biltur bort finns också möjlighet till fin skidåkning. Busshållplats finns på promenadavstånd och i centrala Bollnäs som ligger ca 5 minuter bort med bil finns fjärrtågstationen som tar dig till bl.a. Stockholm på dryga 2,5 timmar. I Bollnäs finns allt man behöver såsom flera mataffärer, bank, post, systembolag och fina små butiker. Stadskärnan är liten och kompakt och erbjuder trevlig shopping för dem med intresse för t.ex. mode, hantverk och sport. Vid norra och södra infarterna till Bollnäs centrum finns även shoppingcentra för den som önskar kika runt i några av de större kedjornas utbud. Här passerar också Hälsingeleden för den som vill vandra. Ett flertal vandringsleder finns runtom i Bollnäs och för cyklisten finns även ett antal mountainbike-leder.

Hittelön

Ambassadör Fastighetsmäkleri AB erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. För denna bostad utgår en ersättning om 5.000 kr. Det enda du behöver göra är att tipsa om en potentiell köpare via mail eller telefon. Köper sedan denne och affären går igenom får du ersättningen.

Fakta
 • Ägandeform

  Lägenhet - Bostadsrätt

 • Adress

  Lenninge 9369

 • Postnummer

  821 91

 • Rum

  5 rum och kök

 • Byggnadsår

  1860

 • Fönster

  2-glas

 • Våning

  2 och 3

 • Uppvärming

  Bergvärme

 • Energiventilation

  Mekanisk m. värmeåtervinning

 • Avgift

  4 248 kr/mån

 • Ingår i avgiften

  Värme & vatten

 • Andelstal, ägande

  10.94%

Förening

 • Förening

  Brf Lenninge Herrgård

 • Org.nr

  7696398192

Storlek

 • Boarea

  101,6 Kvm

Budgivning:

Kontakta mäklaren om budgivning.

Visning:

Kontakta mäklaren för visning.

DJI 0287
MBF 2035-CR2 DxO DeepPRIME-Redigera
HITTELÖN
MBF 2052-CR2 DxO DeepPRIME-Redigera
MBF 2029-CR2 DxO DeepPRIME-Redigera

Intresserad av bostaden?

Verkar den här bostaden vara något för dig? Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och kan berätta mer om bostaden, hålla dig uppdaterad om visningstider, berätta om budgivningen samt svara på alla möjliga frågor du kan tänkas ha.

Skicka intresseanmälan

5 PLANRITNINGAR

Lenninge Herrga?rd entré copy

Dags att sälja din nuvarande bostad?

Behöver du hjälp att sälja din nuvarande bostad finns vi här för dig. Vi har bred erfarenhet och gör alltid det där lilla extra för att du ska få en så lyckad försäljning som möjligt. Vi har Sveriges effektivaste marknadsföring inom mäklarbranschen. Tack vare vårt ambassadörsnätverk når vi ännu fler potentiella köpare.

Sälj med oss

Bli en ambassadör

Vet du någon som skulle gilla denna bostad?

Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder nu ett helt nytt koncept i mäklarbranschen - hittar du en köpare till denna bostad får du ta del av mäklararvodet. Det enda du behöver göra är att tipsa oss om en potentiell köpare via mail, telefon eller kontaktformulär. Om affären går igenom får du ersättningen.

top arrow